TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ова момче може да си ја сврти главата наопаку (видео)

Кумановски м. - 10.11.2017

loading... Четиринаесетгодишниот Мухамед Самир од пакистанскиот Карачи има способност сопствената глава да ја заротира за 180 степени. Тоа започнал да го прави уште како мало дете, а прв пат се боидел откако гледал американски хорор филм, по што ...

Ова ќе ве наежи: Дете може да ја заврти главата наопаку

Сител - 09.11.2017

Мухамед Самир (14) од Карачи, Пакистан има способност сопствената глава да ја ротира за 180 степени. Тоа почнал да го прави уште како детенце, а првпат се обидел откако изгледал американски хорор филм, по што забележал дека без проблеми може да ја ...

Ова ќе ве наежи: Дете може да ја заврти главата наопаку

Вечер - 09.11.2017

Мухамед Самир (14) од Карачи, Пакистан има способност сопствената глава да ја ротира за 180 степени. Тоа почнал да го прави уште како детенце, а првпат се обидел откако изгледал американски хорор филм, по што забележал дека без проблеми може да ја ...

Ова ќе ве наежи: Дете може да ја заврти главата наопаку (видео)

Press24 - 09.11.2017

Мухамед Самир кој има 14 години живее во Карачи, Пакистан има способност сопствената глава да ја ротира за 180 степени. Тоа почнал да го прави уште како детенце, а првпат се обидел откако изгледал американски хорор филм, по што забележал дека без ...

Ова ќе ве наежи: Дете може да ја заврти главата наопаку

Скопје24 - 09.11.2017

Мухамед Самир (14) од Карачи, Пакистан има способност сопствената глава да ја ротира за 180 степени. Тоа почнал да го прави уште како детенце, а првпат се обидел откако изгледал американски хорор филм, по што забележал дека без проблеми може да ја ...

Ова ќе ве наежи: Дете може да ја заврти главата за 180 степени

БркајРабота - 09.11.2017

Мухамед Самир (14) од Карачи, Пакистан има способност сопствената глава да ја заврти за 180 степени. Тоа почнал да го прави уште како мал, а првпат се обидел откако изгледал американски хорор филм, по што забележал дека без проблеми може да ја ...