TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Жител на Бања Лука го продава станот исклучиво на радикални исламисти, соседите во паника

Макфакс - 13.09.2017

Несекојдневен оглас за продавање стан, кој, најверојатно, е мотивиран од лошите меѓусоседски односи, ги вознемири станарите во населбата Обилиќево во Бања Лука бидејќи нивниот сосед има намера станот да им го продаде исклучиво на вахабити и на ...

Жител на Бања Лука го продава станот исклучиво на радикални исламисти, соседите во паника

Точка - 13.09.2017

Несекојдневен оглас за продавање стан, кој, најверојатно, е мотивиран од лошите меѓусоседски односи, ги вознемири станарите во населбата Обилиќево во Бања Лука бидејќи нивниот сосед има намера станот да им го продаде исклучиво на вахабити и на ...

Жител на Бања Лука го продава станот исклучиво на радикални исламисти

Вечер - 13.09.2017

Несекојдневен оглас за продавање стан, кој, најверојатно, е мотивиран од лошите меѓусоседски односи, ги вознемири станарите во населбата Обилиќево во Бања Лука бидејќи нивниот сосед има намера станот да им го продаде исклучиво на вахабити и на ...

Жител на Бања Лука го продава станот исклучиво на радикални исламисти, соседите во паника

Канал 77 - 14.09.2017

Несекојдневен оглас за продавање стан, кој, најверојатно, е мотивиран од лошите меѓусоседски односи, ги вознемири станарите во населбата Обилиќево во Бања Лука бидејќи нивниот сосед има намера станот да им го продаде исклучиво на вахабити и на ...