TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Годишната изложба на основните училишта со наслов „Мазев и јас“ ќе биде поставена во Даутпашин амам

МКД - 17.12.2017

Во Националната галерија на Македонија, објект Даут пашин амам, на 19-ти декември 2017 година (вторник), во 12.30 часот, ќе биде отворена Годишната изложба на основни училишта со наслов „Мазев и јас“.

Избрани наградените на Конкурсот за просторна редефиниција на Мала станица

Cooltura - 18.12.2017

Конкурс за идејно архитектонско решение за реконструксија и просторна редефиниција на објектот Мала станица на НУ Национална галерија на Македонија Потребите од ново архитектонско, ентериерно и техничко уредување на мултимедијалниот објект Мала ...

Конкурс за идејно архитектонско решение за реконструкција и просторна редефиниција на „Мала станица“

Порта 3 - 18.12.2017

Потребите од ново архитектонско, ентериерно и техничко уредување на мултимедијалниот објект „Мала станица“, кој е дел од Националната галерија на Македонија, со цел функционално искористување на просторот, приближување кон светските стандарди за ...