TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Откриени предвидувања на Нострадамус за 2018 година: Економски колапс, ерупција на Везуф, Трета светска војна…

Република - 10.11.2017

Топ 10 пророштва на Нострадамус се очекува да се случат во 2018 година! Што предвидуваат? Пророштвата на Нострадамус за 2018 година предвидуваат некои страшни настани кои целосно ќе ја променат нашата планета од она што го знаеме денес.

Откриени предвидувања на Нострадамус за 2018 година: Економски колапс, ерупција на Везуф, Трета светска војна…

Скопје24 - 10.11.2017

Топ 10 пророштва на Нострадамус се очекува да се случат во 2018 година! Што предвидуваат? Пророштвата на Нострадамус за 2018 година предвидуваат некои страшни настани кои целосно ќе ја променат нашата планета од она што го знаеме денес.