TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Драмскиот театар во скопје ги намали цените на билетите од 400 на 300 денари

Сакам да кажам - 13.09.2017

Драмски театар ги намали цените на билетите за театарски претстави во новата театарска сезона, која официјално стартува на 15-ти овој месец со детската претстава „Снежана и седумте џуџиња“.

Драмски театар ги намали цените на билетите во новата сезона

Радио МОФ - 13.09.2017

Со намалени цени на билетите за премиерите и претставите од редовниот репертоар, Драмскиот театар – Скопје ја отвара новата сезона. Цената на билетот за претставите кои се на редовниот репертоар отсега ќе изнесува 200 денари, наместо досегашните 300 ...

Нови цени на билетите во Драмски театар

Република - 13.09.2017

Драмскиoт театар Скопје, со започнување на новата театарска сезона направи и промена на цената на влезниците, информираат од Театарот. – Цената на билетот за претставите кои се на редовниот репертоар отсега ќе изнесува 200 денари за сите љубители на ...

Наместо 400, 300 денари за претстава во Драмскиот театар во Скопје

Локално - 14.09.2017

Драмскиот театар во Скопје ги намали цените на билетите за театарски претстави во новата театарска сезона, која официјално стартува на 15-ти овој месец со детската претстава „Снежана и седумте џуџиња“.

Драмски театар во новата сезона со променети цени на билетите

А1 On - 13.09.2017

Драмски театар новата театарска сезона ја почнува и со промена на цената на влезниците. Како што информираат, цената на билетот за претставите што се на редовниот репертоар отсега ќе изнесува 200 денари за сите љубители на театарот, освен за ...

Драмскиот театар во Скопје ги намали цените на билетите

Фокус - 14.09.2017

Со намалени цени на билетите за премиерите и претставите од редовниот репертоар, Драмскиот театар – Скопје ја отвара новата сезона. Сашо Тасевски, новиот директор на Драмски театар, вели дека цената на билет за премиера од 400 денари е намалена на ...

Драмски театар ги намалува цените на билетите

Макфакс - 13.09.2017

Драмскиот театар ги намали цените на билетите за претставите. Со почетокот на новата сезона направиваме и промена на цената за влезниците, велат од Драмски. „Цената на билетот за претставите кои се на редовниот репертоар отсега ќе изнесува 200 ...

Драмски театар во новата сезона со променети цени на билетите

Телевизија Нова - 13.09.2017

Драмски театар новата театарска сезона ја почнува и со промена на цената на влезниците. Како што информираат, цената на билетот за претставите што се на редовниот репертоар отсега ќе изнесува 200 денари за сите љубители на театарот, освен за ...

Драмски театар во новата сезона со променети цени на билетите

Сител - 13.09.2017

Драмски театар новата театарска сезона ја почнува и со промена на цената на влезниците. Како што информираат, цената на билетот за претставите што се на редовниот репертоар отсега ќе изнесува 200 денари за сите љубители на театарот, освен за ...

Драмски театар во новата сезона со променети цени на билетите

Либертас - 13.09.2017

Драмски театар новата театарска сезона ја почнува и со промена на цената на влезниците. Како што информираат, цената на билетот за претставите што се на редовниот репертоар отсега ќе изнесува 200 денари за сите љубители на театарот, освен за ...

Драмски театар во новата сезона со променети цени на билетите

Алфа - 13.09.2017

Драмски театар новата театарска сезона ја почнува и со промена на цената на влезниците. Драмски театар новата театарска сезона ја почнува и со промена на цената на влезниците. Како што информираат, цената на билетот за претставите што се на ...

Драмски театар во новата сезона со променети цени на билетите

Канал5 - 13.09.2017

Драмски театар новата театарска сезона ја почнува и со промена на цената на влезниците. Како што информираат, цената на билетот за претставите што се на редовниот репертоар отсега ќе изнесува 200 денари за сите љубители на театарот, освен за ...

Драмски театар ги намалува цените на билетите

Скопје24 - 13.09.2017

Драмскиот театар ги намали цените на билетите за претставите. Со почетокот на новата сезона направивме и промена на цената за билетите, велат од Драмски. „Цената на билетот за претставите кои се на редовниот репертоар отсега ќе изнесува 200 денари ...

Драмски театар ги намалува цените на билетите

Кајгана - 13.09.2017

Драмскиот театар почнувајќи од новата сезона ги намалува цените на билетите за претставите. „Со почетокот на новата сезона направивме и промена на цената за билетите“, велат од Драмски. „Цената на билетот за претставите кои се на редовниот репертоар ...

Драмскиoт театар Скопје направи промена на цената на влезниците

Скопје инфо - 13.09.2017

Драмскиoт театар Скопје, со започнување на новата театарска сезона направи и промена на цената на влезниците. Цената на билетот за претставите кои се на редовниот репертоар отсега ќе изнесува 200 денари за сите љубители на театарот, освен за оние ...