TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Методата на Илон Маск за откажување на непотребните состаноци

Факултети - 06.10.2017

Бизнисмените мразат состаноци, а Илон Маск и Џеф Безос имаат брилијантно решение за овој проблем. Поранешен вработен во компанијата „Спејс екс“ на интернет-сервисот „Куора“ ја опиша стратегијата што ја користел Илон Маск за состаноците да бидат ...

Елон Маск ги открива деталите од неговиот план за колонизација на Марс

ЕНаука - 05.10.2017

Елон Маск ни ги претстави новостите околу своите планови за колонизирање на Марс во типичен стил, искажувајќи прилично грандиозни цели и амбициозен план за стигање до таа точка. Генералнот директор на SpaceX откри нови детали во говор одржан на ...