TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Брутално ја убил девојката па се правдал: Тоа беше мојот татко кој го сменил полот

Сител - 10.11.2017

Пејшнс Р. Стјуарт лежела во својот кампер во Колорада кога е застрелана неколку пати во глава. Смртната пресуда за неа ја донел Џозеф Саур (19), наводно во самоодбрана. Саур веднаш по чинот отишол во полициската станица и пријавил како „го убил ...

Брутално убил девојка, па им објаснил на полицајците: Тоа е всушност мојот татко

Точка - 10.11.2017

Пејшнс Р. Стјуарт лежела во својот кампер во Колорадо, кога била застрелана неколку пати во глава. Смртната пресуда за неа ја донел 19-годишниот Џозеф Саур, наводно во самоодбрана. Саур веднаш по убиството отишол во полициска станица и пријавил ...