TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МВР и ФФМ во кампања за спречување насилство за време на спортски натпревари

Макфакс - 10.11.2017

Одделението за превенција СВР Скопје во соработка со Фудбалската федерација на Македонија утре од 16:30 до 18:00 часот на фудбалскиот стадион „Телеком арена“ ќе ги реализира активностите во рамки на кампањата за превенција од нарушувањата на јавниот ...

МВР и ФФМ во кампања против хулиганите во спортот

Вечер - 10.11.2017

Одделението за превенција СВР Скопје во соработка со Фудбалската федерација на Македонија утре од 16:30 до 18:00 часот на фудбалскиот стадион „Телеком арена“ ќе ги реализира активностите во рамки на кампањата за превенција од нарушувањата на јавниот ...

На Арена Телеком утре кампања против насилно однесување на спортски натпревари

+инфо - 10.11.2017

Во посочениот период на влезот на југоисточна трибина ќе се формира „фан зона“ со родители и деца опфатени со проектните активности. Одделението за превенција СВР Скопје во соработка со Фудбалската федерација на Македонија утре од 16:30 до 18 часот ...

МВР и ФФМ со кампањата за превенција од насилно однесување на спортските натпревари

МКД - 10.11.2017

Одделението за превенција при скопската полиција во соработка со Фудбалската федерација на Македонија(ФФМ) утре,11 ноември од 16.30 до 18 часот на фудбалскиот стадион Арена Телеком ќе ги реализира активностите во рамки на кампањата за превенција од ...

МВР и ФФМ во кампања за спречување насилство за време на спортски натпревари

Точка - 10.11.2017

Одделението за превенција СВР Скопје во соработка со Фудбалската федерација на Македонија утре од 16:30 до 18:00 часот на фудбалскиот стадион „Телеком арена“ ќе ги реализира активностите во рамки на кампањата за превенција од нарушувањата на јавниот ...

На Арена Телеком кампања против насилно однесување на спортски натпревари

Канал5 - 10.11.2017

Одделението за превенција СВР Скопје во соработка со Фудбалската федерација на Македонија денеска попладне на фудбалскиот стадион Арена Телеком ќе реализира активностите во рамки на кампањата за превенција од нарушувањата на јавниот ред и мир при ...

МВР и ФФМ во кампања за спречување насилство за време на спортски натпревари

А1 On - 10.11.2017

Одделението за превенција СВР Скопје во соработка со Фудбалската федерација на Македонија утре од 16:30 до 18:00 часот на фудбалскиот стадион „Телеком арена“ ќе ги реализира активностите во рамки на кампањата за превенција од нарушувањата на јавниот ...

МВР и ФФМ во кампања за спречување насилство за време на спортски натпревари

Орбис - 10.11.2017

Одделението за превенција СВР Скопје во соработка со Фудбалската федерација на Македонија утре од 16:30 до 18:00 часот на фудбалскиот стадион „Телеком арена“ ќе ги реализира активностите во рамки на кампањата за превенција од нарушувањата на јавниот ...

На Арена Телеком кампања против насилно однесување на спортски натпревари

Сител - 10.11.2017

Одделението за превенција СВР Скопје во соработка со Фудбалската федерација на Македонија денеска попладне на фудбалскиот стадион Арена Телеком ќе реализира активностите во рамки на кампањата за превенција од нарушувањата на јавниот ред и мир при ...

Превентивни активности против насилно и недостојно однесување на спортските натпревари

Академик - 10.11.2017

Одделението за превенција СВР Скопје, во соработка со Фудбалската федерација на Македонија, утре (11.11.) од 16:30 до 18:00 часот на фудбалскиот стадион „Арена телеком“ ќе ги реализира активностите во рамки на кампањата за превенција од нарушувањата ...

Утре на Арена Телеком кампања против насилно однесување на спортски натпревари

Скопје инфо - 10.11.2017

Одделението за превенција СВР Скопје во соработка со Фудбалската федерација на Македонија утре од 16:30 до 18 часот на фудбалскиот стадион “Арена Телеком” ќе ги реализира активностите во рамки на кампањата за превенција од нарушувањата на јавниот ...

ФФМ и МВР во кампања за превенција на насилство и недостојно однесување на спортски натпревари

Екипа - 10.11.2017

Одделението за превенција СВР Скопје во соработка со Фудбалската федерација на Македонија, утре (11.11.) од 16:30 до 18 часот на националната арена „Филип Втори“ ќе ги реализира активностите во рамки на кампањата за превенција од нарушувањата на ЈРМ ...

ФФМ и МВР во кампања: Стоп за насилството и неспортското однесување на натпревари

Gol.mk - 10.11.2017

Одделението за превенција СВР Скопје во соработка со Фудбалската федерација на Македонија, утре (11.11.) од 16,30 до 18,00 часот на Националната арена „Филип Втори“ ќе ги реализира активностите во рамки на кампањата за превенција од нарушувањата на ...

МВР и ФФМ во кампања за спречување насилство за време на спортски натпревари

Sky - 10.11.2017

Одделението за превенција СВР Скопје во соработка со Фудбалската федерација на Македонија утре од 16.30 до 18 часот на фудбалскиот стадион „Телеком арена“ ќе ги реализира активностите во рамките на кампањата за превенција од нарушувањата на јавниот ...

Kампања на МВР и ФФМ за превенција на насилство и недостојно однесување на спортски натпревари

Sport M - 10.11.2017

Одделението за превенција СВР Скопје во соработка со Фудбалската федерација на Македонија, утре (11.11.) од 16,30 до 18,00 часот на Националната арена „Филип Втори“ ќе ги реализира активностите во рамки на кампањата за превенција од нарушувањата на ...

На Арена Телеком кампања против насилно однесување на спортски натпревари

ТВ21 - 11.11.2017

Одделението за превенција СВР Скопје во соработка со Фудбалската федерација на Македонија денеска попладне на фудбалскиот стадион Арена Телеком ќе реализира активностите во рамки на кампањата за превенција од нарушувањата на јавниот ред и мир при ...

На Арена Телеком кампања против насилно однесување на спортски натпревари

Либертас - 11.11.2017

Одделението за превенција СВР Скопје во соработка со Фудбалската федерација на Македонија денеска попладне на фудбалскиот стадион Арена Телеком ќе реализира активностите во рамки на кампањата за превенција од нарушувањата на јавниот ред и мир при ...

Кампања против насилно однесување на спортски натпревари...

Н.Македонија - 11.11.2017

Кампања против насилно однесување на спортски натпревари Одделението за превенција на СВР Скопје во соработка со Фудбалската федерација на Македонија денеска попладне на фудбалскиот стадион „Арена Телеком“ ќе реализира активности во рамки на ...