TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Xiaomi оствари рекордна продажба на паметни телефони

Денар - 06.10.2017

За кинеската компанија „Xiaomi“ минатиот месец беше изразено успешен, барем кога станува збор за продажбата на пеметни телефони. Во текот на септември „Xiaomi“ продаде повеќе од 10 милиони паметни телефони.

Xiaomi оствари рекордна продажба на паметни телефони

Вечер - 06.10.2017

За кинеската компанија „Xiaomi" минатиот месец беше изразено успешен, барем кога станува збор за продажбата на пеметни телефони. Во текот на септември „Xiaomi" продаде повеќе од 10 милиони паметни телефони.