TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО - ДПМНЕ: Поради здравствена негрижа починала 25 - годишна девојка

24 Вести - 13.08.2017

Луѓето умираат, а Таравари се сонча по морсκите плажи. Неспособниот СДСМ и неодговорното министерство за здравство се најголема опасност по животот и здравјето на граѓаните. На скопската клиника згасна млад живот на 25 - годишна девојκа, изјави ...

Колариќ: Луѓе умираат, а Таравари се сонча по морските плажи

Макфакс - 13.08.2017

Луѓето умиρаат, а Таρаваρи се сонча по моρсκите плажи. Неспособниот СДС и неодговоρното министеρство за здρавство се најголема опасност по животот и здρавјето на гρаѓаните, обвини Светлана Колариќ, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ.

Колариќ: Поради несоодветен медицински третман и негрижа од здравствените лица згасна млад живот

А1 On - 13.08.2017

Светлана Колариќ денеска во изјава за медиумите дадена пред министерството за здравство рече дека луѓето умирале, а Таравари се сончал по морските плажи. – Неспособниот СДС и неодговоρното министеρство за здρавство се најголема опасност по животот и ...

Колариќ: Згасна млад живот на 25 годишна девојκа, а Таравари се сонча по морсκите плажи

Курир - 13.08.2017

Луѓето умираат, а Таравари се сонча по морсκите плажи. Неспособниот СДС и неодговорното министерство за здравство се најголема опасност по животот и здравјето на граѓаните. На скопската клиника згасна млад живот на 25 годишна девојκа, изјави денес ...

Колариќ: Згасна млад живот, а Таравари се сонча

Фактор - 13.08.2017

Светлана Колариќ од ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека луѓето умирале, а министерот за здравство, Арбен Таравари се сончал по морските плажи. Прес-конференцијата се одржа пред Министерството за здравство.

Колариќ: Поради несоодветен медицински третман и негрижа од здравствените лица згасна млад живот

Локално - 13.08.2017

Светлана Колариќ денеска во изјава за медиумите дадена пред министерството за здравство рече дека луѓето умирале, а Таравари се сончал по морските плажи. – Неспособниот СДС и неодговоρното министеρство за здρавство се најголема опасност по животот и ...

Колариќ: Згасна млад живот, а Таравари се сонча

+инфо - 13.08.2017

Министерството за здравство тврди дека не е пријавен случај на почината пациентка од слепо црево. Светлана Колариќ од ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека луѓето умирале, а министерот за здравство, Арбен Таравари се сончал по морските плажи.

Колариќ: Згасна млад живот, а Таравари се сонча

Телевизија Нова - 13.08.2017

Светлана Колариќ од ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека луѓето умираат, а министерот за здравство, Арбен Таравари се сонча по морските плажи. Таа рече дека „неспособниот СДС и неодговоρното Министеρство за здρавство се најголема опасност по животот и ...

ВМРО-ДПМНЕ бара одговорност од Таравари, Здравство нема информација дека починала девојка од слепо црево

Република - 13.08.2017

Светлана Колариќ од ВМРО-ДПМНЕ денеска обвини дека луѓето умираат, а министерот за здравство, Арбен Таравари се сонча по морските плажи. Таа рече дека „неспособниот СДС и неодговоρното Министеρство за здρавство се најголема опасност по животот и ...