TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

НБРМ пушти во оптек нови ковани пари за колекционерски цели

Макфакс - 06.10.2017

Народната банка информира дека се пуштени во оптек кованите пари за колекционерски цели „Година на кучето – богата година на кучето“, „Година на кучето – безбедна година на кучето“, „Руски лавиринт“ и „50 години од Македонската академија на науките ...

НБРМ пушти во оптек четири нови ковани пари за колекционерски цели

Телевизија Нова - 06.10.2017

Народната банка на Република Македонија издаде и пушти во оптек четири нови ковани пари за колекционерски цели. Станува збор за кованите пари „Година на кучето – богата година на кучето“, „Година на кучето – безбедна година на кучето“, „Руски ...

НБРМ пушти во оптек нови ковани пари за колекционерски цели

Република - 06.10.2017

Народната банка информира дека се пуштени во оптек кованите пари за колекционерски цели „Година на кучето – богата година на кучето“, „Година на кучето – безбедна година на кучето“, „Руски лавиринт“ и „50 години од Македонската академија на науките ...

НБРМ пушти во оптек четири нови ковани пари за колекционерски цели

А1 On - 06.10.2017

Народната банка на Република Македонија издаде и пушти во оптек четири нови ковани пари за колекционерски цели. Станува збор за кованите пари „Година на кучето – богата година на кучето“, „Година на кучето – безбедна година на кучето“, „Руски ...

Народна банка пушти во оптек четири нови ковани пари

Мета - 06.10.2017

Народната банка издаде и пушти во оптек ковани пари за колекционерски цели „Година на кучето – богата година на кучето“, „Година на кучето – безбедна година на кучето“, „Руски лавиринт“ и „50 години од Македонската академија на науките и ...

НБРМ пушти во оптек четири нови ковани пари за колекционерски цели...

Н.Македонија - 06.10.2017

НБРМ пушти во оптек четири нови ковани пари за колекционерски цели Народната банка на Република Македонија издаде и пушти во оптек четири нови ковани пари за колекционерски цели. Станува збор за кованите пари „Година на кучето – богата година на ...

НБРМ пушти во оптек нови ковани пари за колекционерски цели

Поглед - 06.10.2017

Народната банка информира дека се пуштени во оптек кованите пари за колекционерски цели „Година на кучето – богата година на кучето“, „Година на кучето – безбедна година на кучето“, „Руски лавиринт“ и „50 години од Македонската академија на науките ...

НБРМ пушти во оптек четири нови ковани пари за колекционерски цели

Вечер - 06.10.2017

Народната банка на Република Македонија издаде и пушти во оптек четири нови ковани пари за колекционерски цели. Станува збор за кованите пари „Година на кучето – богата година на кучето", „Година на кучето – безбедна година на кучето", „Руски ...

НБРМ пушти во оптек нови ковани пари за колекционерски цели

Денар - 06.10.2017

Народната банка информира дека се пуштени во оптек кованите пари за колекционерски цели „Година на кучето – богата година на кучето“, „Година на кучето – безбедна година на кучето“, „Руски лавиринт“ и „50 години од Македонската академија на науките ...

НБРМ пушти во оптек четири нови ковани пари за колекционерски цели

Кумановски м. - 06.10.2017

loading... Народната банка на Република Македонија издаде и пушти во оптек четири нови ковани пари за колекционерски цели. Станува збор за кованите пари „Година на кучето – богата година на кучето“, „Година на кучето – безбедна година на кучето“, ...

НБРМ пушти во оптек нови ковани пари за колекционерски цели

Точка - 06.10.2017

Народната банка информира дека се пуштени во оптек кованите пари за колекционерски цели „Година на кучето – богата година на кучето“, „Година на кучето – безбедна година на кучето“, „Руски лавиринт“ и „50 години од Македонската академија на науките ...

НБРМ пушти во оптек четири ковани пари за колекционерски цели

Нова ТВ - 06.10.2017

Народната банка на Република Македонија издаде и пушти во оптек четири нови ковани пари за колекционерски цели. Станува збор за кованите пари „Година на кучето – богата година на кучето“, „Година на кучето – безбедна година на кучето“, „Руски ...

НБРМ пушти во оптек четири нови ковани пари за колекционерски цели

Алфа - 06.10.2017

Станува збор за кованите пари „Година на кучето – богата година на кучето“, „Година на кучето – безбедна година на кучето“, „Руски лавиринт“ и „50 години од Македонската академија на науките и уметностите“.

НБРМ: Четири нови ковани пари за колекционерски цели пуштени во оптек

Фактор - 06.10.2017

Четири нови ковани пари се пуштени во оптек. Народната банка на Република Македонија ја известува јавноста дека се издадени и пуштени во оптек кованите пари за колекционерски цели „Година на кучето – богата година на кучето“, „ Година на кучето – ...

НБРМ пушти во оптек четири нови ковани пари за колекционерски цели

Банкарство.мк - 06.10.2017

Народната банка на Република Македонија издаде и пушти во оптек четири нови ковани пари за колекционерски цели. Станува збор за кованите пари „Година на кучето – богата година на кучето“, „Година на кучето – безбедна година на кучето“, „Руски ...

НБРМ издаде и пушти во оптек ковани пари за колекционерски цели

Бизнис Инфо - 06.10.2017

Народната банка на Република Македонија (НБРМ) ги издаде и пушти во оптек кованите пари за колекционерски цели Година на кучето – богата година на кучето, Година на кучето – безбедна година на кучето, Руски лавиринт и 50 години од Македонската ...

НБРМ пушти во оптек ковани пари за колекционерски цели

Денар - 06.10.2017

Народната банка на Република Македонија пушти во оптек ковани пари за колекционерски цели „Година на кучето – богата година на кучето“, „ Година на кучето – безбедна година на кучето “ , „ Руски лавиринт “ и „50 години од Македонската академија на ...

НБРМ пушти во оптек четири нови ковани пари за колекционерски цели

Канал5 - 06.10.2017

Народната банка на Република Македонија издаде и пушти во оптек четири нови ковани пари за колекционерски цели. Станува збор за кованите пари „Година на кучето – богата година на кучето“, „Година на кучето – безбедна година на кучето“, „Руски ...

НБРМ ПУШТИ ВО ОПТЕК НОВИ ПАРИ – Еве како ќе изгледа новата стоденарка

Sky - 06.10.2017

Народната банка информира дека се пуштени во оптек кованите пари за колекционерски цели „Година на кучето – богата година на кучето“, „Година на кучето – безбедна година на кучето“, „Руски лавиринт“ и „50 години од Македонската академија на науките ...

НБРМ пушти во оптек четири нови ковани пари за колекционерски цели

Курир - 06.10.2017

На аверсот, на кованата пара „Година на кучето – богата година на кучето“ во центарот на монетата се претставени грбот на Република Македонија и годината на издавањето на монетата – „2018“.

НБРМ пушти во оптек нови ковани пари за колекционерски цели

Скопје24 - 08.10.2017

Цената на кованите пари „Година на кучето – богата година на кучето“и „Година на кучето – безбедна година на кучето“ изнесува 3.200 денари. Цената на кованaтa парa „Руски лавиринт“ изнесува 4.300 денари, а цената на кованaтa парa „50 години од ...

НБРМ пушти во оптек четири нови ковани пари за колекционерски цели

Press24 - 06.10.2017

Народната банка на Република Македонија издаде и пушти во оптек четири нови ковани пари за колекционерски цели. Станува збор за кованите пари „Година на кучето – богата година на кучето“, „Година на кучето – безбедна година на кучето“, „Руски ...

НБРМ пушти во оптек четири нови ковани пари за колекционерски цели

еМагазин - 06.10.2017

Народната банка на Република Македонија издаде и пушти во оптек четири нови ковани пари за колекционерски цели. Станува збор за кованите пари „Година на кучето – богата година на кучето“, „Година на кучето – безбедна година на кучето“, „Руски ...

НБРМ пушти во оптек четири нови ковани пари за колекционерски цели

Сител - 06.10.2017

Народната банка на Република Македонија издаде и пушти во оптек четири нови ковани пари за колекционерски цели. Станува збор за кованите пари „Година на кучето – богата година на кучето“, „Година на кучето – безбедна година на кучето“, „Руски ...

НБРМ пушти во оптек четири нови ковани пари за колекционерски цели

Локално - 06.10.2017

Народната банка на Република Македонија издаде и пушти во оптек четири нови ковани пари за колекционерски цели. Станува збор за кованите пари „Година на кучето – богата година на кучето“, „Година на кучето – безбедна година на кучето“, „Руски ...

НБРМ пушти во оптек четири нови ковани пари за колекционерски цели

Скопје инфо - 06.10.2017

Народната банка на Република Македонија издаде и пушти во оптек четири нови ковани пари за колекционерски цели. Станува збор за кованите пари „Година на кучето – богата година на кучето“, „Година на кучето – безбедна година на кучето“, „Руски ...