TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Владиниот сајт блокиран поради „технички проблеми“

Мета - 10.11.2017

Веќе трет ден вед страницата на Владата или не се отвора или ако тоа се случи, потребни се долго чекање и повеќе обиди. Иако се појавија шпекулации за наводен хакерски напад, владиниот портпарол Миле Бошњаковски вели дека станува збор за технички ...

Владиниот сајт блокиран поради „технички проблеми“

Локално - 10.11.2017

Веќе трет ден вед страницата на Владата или не се отвора или ако тоа се случи, потребни се долго чекање и повеќе обиди. Иако се појавија шпекулации за наводен хакерски напад, владиниот портпарол Миле Бошњаковски вели дека станува збор за технички ...

Владиниот сајт блокиран поради „технички проблеми“

Скопје24 - 10.11.2017

Веќе трет ден интернет страницата на Владата или не се отвора или ако тоа се случи, потребни се долго чекање и повеќе обиди. Иако се појавија шпекулации за наводен хакерски напад, владиниот портпарол Миле Бошњаковски вели дека станува збор за ...

Владиниот сајт блокиран поради „технички проблеми“

Либертас - 10.11.2017

Веќе трет ден вед страницата на Владата или не се отвора или ако тоа се случи, потребни се долго чекање и повеќе обиди. Иако се појавија шпекулации за наводен хакерски напад, владиниот портпарол Миле Бошњаковски вели дека станува збор за технички ...