TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

25 години врзани за кревет - потресна сторија за двајца браќа од Велес

24 Вести - 12.08.2017

Некогаш среќни и полни со надеж и оптимизам за живот. Денес сосем спротивно од тоа. Тага и очај. Судбината си поиграла со велешкото семејство Димитријевски. Оваа мајка секојдневно ги гледа своите деца како венеат, беспомошни за било што, обидувајќи ...

ВИДЕО: 25 години врзани за кревет – потресна сторија за двајца браќа од Велес

Либертас - 12.08.2017

Некогаш среќни и полни со надеж и оптимизам за живот. Денес сосем спротивно од тоа. Тага и очај. Судбината си поиграла со велешкото семејство Димитријевски. Оваа мајка секојдневно ги гледа своите деца како венеат, беспомошни за било што, обидувајќи ...

(ВИДЕО) 25 години врзани за кревет – потресна сторија за двајца браќа од Велес

Бриф - 12.08.2017

Некогаш среќни и полни со надеж и оптимизам за живот. Денес сосем спротивно од тоа. Тага и очај. Судбината си поиграла со велешкото семејство Димитријевски. Оваа мајка секојдневно ги гледа своите деца како венеат, беспомошни за било што, обидувајќи ...