TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Беровчанец за 50 дена на Алјаска заработил годишна плата во Македонија: Работев 16 часа, јадев и спиев, така секој ден ...

Курир - 07.12.2017

Сезонската работа на Алјаска во последно време се вистински хит за луѓето од источна Македонија, кои таму заминуваат да работат неколку месеци. Најчесто за тоа време заработуваат колку во Македонија за 24 месеци, а се враќаат исцрпени, но сепак ...

Беровчанец за 50 дена на Алјаска заработил годишна плата во Македонија

Пулс24 - 07.12.2017

Сезонската работа на Алјаска во последно време се вистински хит за луѓето од источна Македонија, кои таму заминуваат да работат неколку месеци. Најчесто за тоа време заработуваат колку во Македонија за 24 месеци, а се враќаат исцрпени, но сепак ...

Беровчанец за 50 дена на Алјаска заработил годишна плата во Македонија: Работев 16 часа, јадев и спиев, така секој ден ...

Сител - 07.12.2017

Сезонската работа на Алјаска во последно време се вистински хит за луѓето од источна Македонија, кои таму заминуваат да работат неколку месеци. Најчесто за тоа време заработуваат колку во Македонија за 24 месеци, а се враќаат исцрпени, но сепак ...

Беровчанец за 50 дена на Алјаска заработил колку македонците за 1 година

Вечер - 07.12.2017

Сезонската работа на Алјаска во последно време се вистински хит за луѓето од источна Македонија, кои таму заминуваат да работат неколку месеци. Најчесто за тоа време заработуваат колку во Македонија за 24 месеци, а се враќаат исцрпени, но сепак ...

Беровчанец за 50 дена на Алјаска заработил годишна плата во Македонија

Студенти - 07.12.2017

Сезонската работа на Алјаска во последно време се вистински хит за луѓето од источна Македонија, кои таму заминуваат да работат неколку месеци. Најчесто за тоа време заработуваат колку во Македонија за 24 месеци, а се враќаат исцрпени, но сепак ...