TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Што кажува денот на раѓање за вашиот живот: Во понеделник се раѓаат среќници, во петок малери!

Курир - 07.12.2017

Еве што денот на раѓање, според народни верувања, зборува за вашиот живот. Понеделник Понеделник е прв ден во неделата и се смета за најсреќен. Се вели дека детето кое ќе се роди во понеделник ќе има долг и успешен живот.

Во понеделник се раѓаат среќници, во петок малери!

Пулс24 - 07.12.2017

Еве што денот на раѓање, според народни верувања, зборува за вашиот живот. Понеделник Понеделник е прв ден во неделата и се смета за најсреќен. Се вели дека детето кое ќе се роди во понеделник ќе има долг и успешен живот.

Во понеделник се раѓаат среќници, во петок малери!

Вечер - 07.12.2017

Еве што денот на раѓање, според народни верувања, зборува за вашиот живот. Понеделник Понеделник е прв ден во неделата и се смета за најсреќен. Се вели дека детето кое ќе се роди во понеделник ќе има долг и успешен живот.