TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Објавен датумот на премиерата на спин-оф продолжението на „Брзи и бесни“

Телевизија Нова - 06.10.2017

Само еден ден по објавувањето на времето кога „Брзи и бесни 9“ ќе ја има својата премиера (април 2020), Двејн Џонсон и Џејсон Стејтам го објавија точниот датум на издавањето на на нивното спин-оф продолжение на франшизата – 26 јули 2019.

Објавен датумот на премиерата на спин-оф продолжението на „Брзи и бесни“

+инфо - 06.10.2017

Филмот досега на светско ниво заработи 1,2 милијарди долари, со што вкупната заработка на серијалот, изнесува 5,1 милијарда долари. Само еден ден по објавувањето на времето кога Брзи и бесни 9 ќе ја има својата премиера (април 2020), Двејн Џонсон и ...

Премиерата на спин-оф продолжението на „Брзи и бесни" во јули 2019

Вечер - 06.10.2017

Крис Морган, кој ги пишуваше сценаријата за третиот филм и за сите наредни, ќе биде автор и на спин-оф продолжението. Агентот Лук Хобс (Џонсон) и бруталниот криминалец Декард Шо (Стејтам), коишто во оригиналниот серијал имаат споредни улоги, во овој ...

Објавен датумот на премиерата на спин-оф продолжението на „Брзи и бесни“

Сител - 06.10.2017

Само еден ден по објавувањето на времето кога „Брзи и бесни 9“ ќе ја има својата премиера (април 2020), Двејн Џонсон и Џејсон Стејтам го објавија точниот датум на издавањето на на нивното спин-оф продолжение на франшизата - 26 јули 2019.

Објавен датумот на премиерата на спин-оф продолжението на „Брзи и бесни“

А1 On - 06.10.2017

Само еден ден по објавувањето на времето кога „Брзи и бесни 9“ ќе ја има својата премиера (април 2020), Двејн Џонсон и Џејсон Стејтам го објавија точниот датум на издавањето на нивното спин-оф продолжение на франшизата – 26 јули 2019.

Објавен датумот на премиерата на спин-оф продолжението на „Брзи и бесни“

Скопје24 - 06.10.2017

Само еден ден по објавувањето на времето кога „Брзи и бесни 9“ ќе ја има својата премиера (април 2020), Двејн Џонсон и Џејсон Стејтам го објавија точниот датум на издавањето на нивното спин-оф продолжение на франшизата – 26 јули 2019.

Објавен датумот на премиерата на спин-оф продолжението на „Брзи и бесни“

Курир - 07.10.2017

Крис Морган, кој ги пишуваше сценаријата за третиот филм и за сите наредни, ќе биде автор и на спин-оф продолжението. Агентот Лук Хобс (Џонсон) и бруталниот криминалец Декард Шо (Стејтам), коишто во оригиналниот серијал имаат споредни улоги, во овој ...