TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Културен информатор: Што има во Скопје неделава?

Скопје инфо - 18.09.2017

Понеделник 18.9.2017 21.00/ Програма Рок Кафана Рустикана 2.0 Повелете во Rustikana 2.0 на Jazz/Bules обвиткани во Noir елемент. Вторник 19.9.2017 20:00/ Македонски народен театар Отровната туника (Фестивал на претстави од Иван Поповски - „Иван се ...

Пет причини зошто треба да го посетите „Вино Скоп 2017“

Вистина.мк - 18.09.2017

1. „ Вино Скоп“ е најстариот и најголем вински фестивал во Скопје. Се одржува од 2007 година, традиционално собирајќи над 100.000 луѓе за 5 фестивалски денови. Секогаш локацијата е интимна и дава чувство на пријатна атмосфера и боемско уживање. 2.

Пет дена вино и танц на плоштадот „Мајка Тереза”

Скопје инфо - 18.09.2017

Пет причини зошто да го посетите Вино Скоп: 1. Вино Скоп е најстариот и најголем вински фестивал во Скопје. Се одржува од 2007 година, традиционално собирајќи над 100 000 луѓе за 5 фестивалски денови.