TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Експропријацијата ја кочи гасификацацијата

Телма - 14.11.2017

Значителен дел од планираните 2,19 милијарди денари за процесот за гасификација со Предлог буџетот за 2018 година се наменети за бројните експропријации на земјиштето, кои се клучен проблем за овој проект, информира денеска министерот за транспорт и ...

Сугарески: Бројните експропријации проблем за гасификацијата кај Прилеп и Тетово...

Н.Македонија - 14.11.2017

Сугарески: Бројните експропријации проблем за гасификацијата кај Прилеп и Тетово Значителен дел од планираните 2,19 милијарди денари за процесот за гасификација со Предлог буџетот за 2018 година се наменети за бројните експропријации на земјиштето, ...

Сугарески: Бројните експропријации проблем за гасификацијата кај Прилеп и Тетово

Сител - 14.11.2017

Значителен дел од планираните 2,19 милијарди денари за процесот за гасификација со Предлог буџетот за 2018 година се наменети за бројните експропријации на земјиштето, кои се клучен проблем за овој проект, информира денеска министерот за транспорт и ...

Сугарески: Бројните експропријации проблем за гасификацијата кај Прилеп и Тетово

А1 On - 14.11.2017

Значителен дел од планираните 2,19 милијарди денари за процесот за гасификација со Предлог буџетот за 2018 година се наменети за бројните експропријации на земјиштето, кои се клучен проблем за овој проект, информира денеска министерот за транспорт и ...

Сугарески: Бројните експропријации проблем за гасификацијата кај Прилеп и Тетово

Локално - 14.11.2017

Значителен дел од планираните 2,19 милијарди денари за процесот за гасификација со Предлог буџетот за 2018 година се наменети за бројните експропријации на земјиштето, кои се клучен проблем за овој проект, информира денеска министерот за транспорт и ...

Бројни експропријации ја кочат гасификацијата кај Прилеп и Тетово

+инфо - 14.11.2017

Голем дел од планираните 2,19 милијарди денари за гасификација во буџетот за 2018 година се наменети за бројните експропријации на земјиштето. Значителен дел од планираните 2,19 милијарди денари за процесот за гасификација со Предлог буџетот за 2018 ...

Сугарески: Бројните експропријации проблем за гасификацијата кај Прилеп и Тетово

Орбис - 14.11.2017

Значителен дел од планираните 2,19 милијарди денари за процесот за гасификација со Предлог буџетот за 2018 година се наменети за бројните експропријации на земјиштето, кои се клучен проблем за овој проект, информира денеска министерот за транспорт и ...

Експропријацијата ја кочи гасификацијата

Newsroom - 14.11.2017

Бројните експропријации на земјиштето го забавуваат процесот на гасификација на земјата, информираше денеска министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, посочувајќи го посебно кракот за поврзување од Неготино до Битола, во делот пред Прилеп, ...

Сугарески: Бројните експропријации проблем за гасификацијата кај Прилеп и Тетово

Шеталиште - 14.11.2017

Значителен дел од планираните 2,19 милијарди денари за процесот за гасификација со Предлог буџетот за 2018 година се наменети за бројните експропријации на земјиштето, кои се клучен проблем за овој проект, информира денеска министерот за транспорт и ...

Сугарески: Експропријацијата на земјиштето- проблем за гасификацијата

МРТ - 14.11.2017

Гасификацијата за која со планираните капиталните инвестиции за следната година се одвоени 310 милиони денари повеќе од лани, е исклучително значаен проект за граѓаните... Значителен дел од планираните 2,19 милијарди денари за гасификација во ...

Сугарески: Бројните експропријации проблем за гасификацијата кај Прилеп и Тетово

10без10 - 14.11.2017

Значителен дел од планираните 2,19 милијарди денари за процесот за гасификација со Предлог буџетот за 2018 година се наменети за бројните експропријации на земјиштето, кои се клучен проблем за овој проект, информира денеска министерот за транспорт и ...