TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Проштална средба на Димитров со словачкиот амбасадор

Макфакс - 17.10.2017

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, денеска имаше проштална средба со амбасадорот на Словачка, Мартин Безак. „Министерот Димитров искажа високо уважување за соработката со Словачка и за личниот придонес на амбасадорот Безак во ...

Проштална средба на Димитров со словачкиот амбасадор во Македонија

А1 On - 17.10.2017

Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска имаше проштална средба со словачкиот амбасадор во земјава Мартин Безак. Димитров изразил високо уважување за соработката со Словачка и за личниот придонес на амбасадорот Безак во ...

Проштална средба на Димитров со словачкиот амбасадор Безак

МРТ - 17.10.2017

Министерот Димитров искажа високо уважување за соработката со Словачка и за личниот придонес на амбасадорот Безак во продлабочувањето на македонско-словачките односи за време на неговата дипломатска мисија во Македонија...

Проштална средба на Димитров со словачкиот амбасадор во Македонија

Канал5 - 17.10.2017

Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска имаше проштална средба со словачкиот амбасадор во земјава Мартин Безак. Димитров изразил високо уважување за соработката со Словачка и за личниот придонес на амбасадорот Безак во ...

Проштална средба на Димитров со словачкиот амбасадор

Точка - 17.10.2017

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, денеска имаше проштална средба со амбасадорот на Словачка, Мартин Безак. „Министерот Димитров искажа високо уважување за соработката со Словачка и за личниот придонес на амбасадорот Безак во ...

Проштална средба на Димитров со словачкиот амбасадор во Македонија

Сител - 17.10.2017

Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска имаше проштална средба со словачкиот амбасадор во земјава Мартин Безак. Димитров изразил високо уважување за соработката со Словачка и за личниот придонес на амбасадорот Безак во ...