TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дури и оделото за свадба го купил со позајмени пари - нови детали за страшниот злочин во Србија

Press24 - 10.11.2017

Полицијата во Србија го реши бруталното убиство на Никола Остојиќ по четири дена. Неговиот најдобар другар Филип Гаврановиќ го убил за пари, бидејќи бил во долгови, а потоа сите лични предмети му ги фрлил на насипот каде беше убиена Јелена ...

Го убил другарот па фрлил се на насипот каде ја убија Јелена - вистината пострашна од што се мислеше

Press24 - 09.11.2017

Четири дена и беа потребни на српската полиција да открие страшен злочин во центарот на Белград. Филип Гаврановиќ кој работи со стакла, минатиот петок го убил својот најверен пријател Никола Остојиќ, во својата работилница на брутален начин, па ...

Нови детали за страшниот злочин во Србија

Пулс24 - 10.11.2017

Полицијата во Србија го реши бруталното убиство на Никола Остојиќ по четири дена. Неговиот најдобар другар Филип Гаврановиќ го убил за пари, бидејќи бил во долгови, а потоа сите лични предмети му ги фрлил на насипот каде беше убиена Јелена ...

Ова е вистината за убиството на Јелена

Пулс24 - 09.11.2017

Четири дена и беа потребни на српската полиција да открие страшен злочин во центарот на Белград. Филип Гаврановиќ кој работи со стакла, минатиот петок го убил својот најверен пријател Никола Остојиќ, во својата работилница на брутален начин, па ...