TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За директорскиот борд месечни надоместоци и до 4000 евра

24 Вести - 21.04.2017

Месечни надометоци повисоки и од четири илјади евра. Дел од неизвршните и независните членови на одборот на директори на македонски Телеком ќе добијат дури и двојно повисоки месечните примања.

За директорскиот борд на Телеком месечни надоместоци и до 4.000 евра

Фокус - 21.04.2017

Дел од неизвршните и независните членови на одборот на директори на македонски Телеком ќе добијат дури и двојно повисоки месечните примања, објавува телевизија 24 . Според предлог-одлуката што е објавена на Берза, повисоки надоместоци се предложени ...

Телеком на новите директори ќе им дава повисоки надоместоци

Телма - 21.04.2017

Членовите на Одборот на директори на Македонски Телеком ќе добиваат поголеми надоместоци. Според предлогот на Каменимост, до кој дојде Телма, а кој треба да биде изгласан на годишното Собрание во понеделник, новиот надоместок на претседателот на ...

Телеком ќе ги зголеми надоместоците за директорите од 2.000 евра на 3.000 до 4.000 евра

+инфо - 21.04.2017

Се очекува вториот мнозински акционер во Телеком, Маѓар Телеком, а особено претставниците на Дојче Телеком, да не гласаат за овој предлог. Во понеделник во 14 часот ќе се одржи Годишно Собрание на Македонски Телеком АД Скопје на кое покрај ...

За менаџментот на Рудници Бањани надоместоци од 504 илјади денари

еМагазин - 21.04.2017

На неизвршните членови на Одборот на директори и на претседателот на Одборот минатата година им се исплатени надоместоци од 504 илјади денари, стои во Годишниот извештај на компанијата за минатата година, објавен преку Македонската берза.

Нови, зголемени директорски плати во Телеком

Таратур - 21.04.2017

Во понеделник во 14 часот ќе се одржи Годишно Собрание на Македонски Телеком АД Скопје на кое покрај останатите точки, на дневен ред се и две многу значајни точки за граѓаните. Станува збор за предлог одлука за определување на нов зголемен месечен ...

Телеком ќе ги зголеми надоместоците за директорите од 2.000 евра на 3.000 до 4.000 евра

Либертас - 21.04.2017

Во понеделник во 14 часот ќе се одржи Годишно Собрание на Македонски Телеком АД Скопје на кое покрај останатите точки, на дневен ред се и две многу значајни точки за граѓаните. Станува збор за предлог одлука за определување на нов зголемен месечен ...

Телеком ќе ги зголеми надоместоците за директорите од 2.000 евра на 3.000 до 4.000 евра

Репортер - 21.04.2017

Во понеделник во 14 часот ќе се одржи Годишно Собрание на Македонски Телеком АД Скопје на кое покрај останатите точки, на дневен ред се и две многу значајни точки за граѓаните. Станува збор за предлог одлука за определување на нов зголемен месечен ...

Телеком ќе ги зголеми надоместоците за директорите од 2.000 евра на 3.000 до 4.000 евра

Макфакс - 21.04.2017

В понеделник во 14 часот ќе се одржи Годишно Собрание на Македонски Телеком АД Скопје на кое покрај останатите точки, на дневен ред се и две многу значајни точки за граѓаните. Станува збор за предлог одлука за определување на нов зголемен месечен ...

„Телеком“ ќе ги зголеми надоместоците за директорите од 2.000 евра на 3.000 до 4.000 евра

Слободен Печат - 22.04.2017

Се очекува вториот мнозински акционер во „Телеком“, „Маѓар телеком“, а особено претставниците на „Дојче телеком“, да не гласаат за овој предлог Во понеделник во 14 часот ќе се одржи Годишно собрание на „Македонски телеком“ АД Скопје на кое, покрај ...