TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

90-годишен пензионер од Хрватска преку оглас бара жена, а еве што нуди

Кумановски м. - 13.09.2017

Вјекослав Голуб (90) од Копривница неодамна својот оглас го објавил во весник и моментално предизвикал големо интересирање во регионот. „Барам женска личност која нема своја пензија да се омажи за мене, а по мојата смрт нејзе ќе и остане мојата ...

Дедо Вјекослав од Хрватска на 90 години бара жена без пензија - причината растажува

Press24 - 14.09.2017

Вјекослав Голуб, 90-годишниот од Копривница неодамна својот оглас го објавил во весник и моментално предизвикал големо интересирање во регионот. „Барам женска личност која нема своја пензија да се омажи за мене, а по мојата смрт нејзе ќе и остане ...