TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

По 8-ми пат „Саем за венчавки“ во Скопје

Курир - 18.12.2017

Ако просекот на склучени бракови во една година во Македонија е околу 15.000, тоа значи дека околу 30.000 семејства ќе се подготвуваат за најубавиот ден, денот на свадбената веселба. Најмалку 300.000 гости ќе се веселат на топтанот, на Елено моме, ...

(ВИДЕО) Кумот испил чаша повеќе, па го “украде” целото внимание на свадбата

Маркукуле - 17.12.2017

На оваа свадба младоженците не беа главни ѕвезди. Имено, кумот испил некоја чаша повеќе па го украде целото внимание на свадбата. Гостите ќе ја паметат свадбата по неговиот танц. ...

„Саем за венчавки“ по осмипат во Скопје

Нетпрес - 18.12.2017

Ако просекот на склучени бракови во една година во Македонија е околу 15.000, тоа значи дека околу 30.000 семејства ќе се подготвуваат за најубавиот ден, денот на свадбената веселба. Најмалку 300.000 гости ќе се веселат на топтанот, на Елено моме, ...

По 8-ми пат „Саем за венчавки“ во Скопје

Скопје24 - 18.12.2017

Ако просекот на склучени бракови во една година во Македонија е околу 15.000, тоа значи дека околу 30.000 семејства ќе се подготвуваат за најубавиот ден, денот на свадбената веселба. Најмалку 300.000 гости ќе се веселат на топтанот, на Елено моме, ...