TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Толку бил пијан што се разбудил во друга држава: Од кафеана во Романија стигнал до Лондон

Канал5 - 09.11.2017

Невработен Романец кој седнал да пие во локалната кафеана, се разбудил 2.695 километри од неговиот дом, откако претходно се расправал со пријателите дека може да најде работа. Михаи Данчиу изјавил дека последното нешто на што се сеќава е како влегол ...

Седнал да пие во кафеана во Романија, се разбудил среде Лондон – на ништо не се сеќава!

Sky - 09.11.2017

Невработен Романец седнал да пие во локална кафеана, а се разбудил 2.695 километри од неговиот дом! Михаи Данчиу рекол дека последното нешто на што се сеќава е одењето во паб во Албести, Романија, со своите пријатели на кои им кажувал дека може да ...

Невработен Романец седнал да пие во локалната кафана и се разбудил во Лондон

Поглед - 09.11.2017

Невработен Романец кој седнал да пие во локалната кафана се разбудил 2.695 километри од неговиот дом, откако претходно се расправал со пријателите дека може да најде работа. Михаи Данчиу вели дека последното нешто на што се сеќава е дека влегол во ...

Толку бил пијан што се разбудил во друга држава: Од кафеана во Романија стигнал до Лондон (Фото)

Република - 09.11.2017

Невработен Романец кој седнал да пие во локалната кафеана, се разбудил 2.695 километри од неговиот дом, откако претходно се расправал со пријателите дека може да најде работа.Михаи Данчиу изјавил дека последното нешто на што се сеќава е како влегол ...

Толку бил пијан што се разбудил во друга држава: Од кафеана во Романија стигнал до Лондон

Exclusive.mk - 09.11.2017

Невработен Романец кој седнал да пие во локалната кафеана, се разбудил 2.695 километри од неговиот дом, откако претходно се расправал со пријателите дека може да најде работа. Михаи Данчиу изјавил дека последното нешто на што се сеќава е како влегол ...

Толку бил пијан што се разбудил во друга држава: Од кафеана во Романија стигнал до Лондон

Скопје24 - 11.11.2017

Невработен Романец кој седнал да пие во локалната кафеана, се разбудил 2.695 километри од неговиот дом, откако претходно се расправал со пријателите дека може да најде работа. Михаи Данчиу изјавил дека последното нешто на што се сеќава е како влегол ...