TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Делови од Центар, Кисела Вода и неколку скопски села утре без струја

А1 On - 13.09.2017

Корисниците од улиците „Виктор Иго“, „Мишко Михајловски“, „456“, ОУ „Златан Сремац“, како и од делови од улиците „Емил Зола“ и „Киро Крстевски“ во општина Кисела Вода утре од 8:30 до 16 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Неколку делови од Скопје утре без струја

Скопје инфо - 09.10.2017

Утре, 10 октомври, без електрична енергија, поради закажани технички зафати, ќе останат дел од корисниците во Скопје. Во перодот од 9 до 15 часот без струја ќе останат корисниците од делови од улиците Злетовска, Пелагонија и Брсјачка Буна (општина ...

Делови од Центар, Кисела Вода и неколку скопски села утре без струја

Сител - 13.09.2017

Корисниците од улиците „Виктор Иго“, „Мишко Михајловски“, „456“, ОУ „Златан Сремац“, како и од делови од улиците „Емил Зола“ и „Киро Крстевски“ во општина Кисела Вода утре од 8:30 до 16 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Неколку делови од Скопје утре без струја

Скопје24 - 13.09.2017

Неколку населени места од Скопје утре ќе останат без струја. Според информациите од Регионалниот центар за управување со кризи поради интервенции без електрична енергија ќе останат: од 08.30 до 16.00 часот, корисниците од улиците- Виктор Иго, Мишко ...

Делови од Центар, Кисела Вода и неколку скопски села утре без струја

Курир - 06.06.2017

Во периодот од 9:00 до 12:00 часот без струја ќе бидат и корисниците од улицата „Архитект Никола Добровиќ“ бр. 17, влез 3 во општина Кисела Вода. Од 08:30 до 14:00 часот без електрична енергија ќе бидат и корисниците од населеното место Арнакија, ...

Корисници во Кисела Вода, Студенчани и Центар утре без струја

Нетпрес - 13.09.2017

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека во четврток (14.09.2017) без електрична енергија ќе останат корисниците од следните адреси во неколку скопски општини Од 08,30 до 16,00 часот, корисниците од улиците „Виктор Иго“, „Мишко Михајловски“, улицата ...

Утре без струја делови од Центар, Кисела Вода и неколку скопски села

Макфакс - 13.09.2017

Корисниците од улиците „Виктор Иго“, „Мишко Михајловски“, „456“, ОУ „Златан Сремац“, како и од делови од улиците „Емил Зола“ и „Киро Крстевски“ во општина Кисела Вода утре од 8:30 до 16 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Делови од Центар, Кисела Вода и неколку скопски села утре без струја

Телевизија Нова - 26.09.2017

Корисниците од ресторанот на тенискиот терен Југ, Воен стадион, тениските терени со пропратните објекти, спортската сала Парк, ресторанот во спортката сала Парк и Луна паркот во општина Центар утре од 8:45 до 15:00 часот ќе останат без напојување со ...

Делови од Центар, Кисела Вода и неколку скопски села утре без струја

Локално - 13.09.2017

Корисниците од улиците „Виктор Иго“, „Мишко Михајловски“, „456“, ОУ „Златан Сремац“, како и од делови од улиците „Емил Зола“ и „Киро Крстевски“ во општина Кисела Вода утре од 8:30 до 16 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Утре без струја делови од Центар, Кисела Вода и неколку скопски села

Кајгана - 13.09.2017

Регионалниот центар за управување со кризи на град Скопје известува дека во текот на утрешниот ден без струја ќе останат делови од неколку скопски населби, меѓу кои се Центар и Кисела Вода.

Утре без струја делови од Центар, Кисела Вода и неколку скопски села

Точка - 13.09.2017

Корисниците од улиците „Виктор Иго“, „Мишко Михајловски“, „456“, ОУ „Златан Сремац“, како и од делови од улиците „Емил Зола“ и „Киро Крстевски“ во општина Кисела Вода утре од 8:30 до 16 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Делови од Центар, Кисела Вода и неколку скопски села утре без струја

Денар - 13.09.2017

Корисниците од улиците „Виктор Иго“, „Мишко Михајловски“, „456“, ОУ „Златан Сремац“, како и од делови од улиците „Емил Зола“ и „Киро Крстевски“ во општина Кисела Вода утре од 8:30 до 16 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Делови од Центар, Кисела Вода и неколку скопски села утре без струја

Либертас - 26.09.2017

Корисниците од ресторанот на тенискиот терен Југ, Воен стадион, тениските терени со пропратните објекти, спортската сала Парк, ресторанот во спортката сала Парк и Луна паркот во општина Центар утре од 8:45 до 15:00 часот ќе останат без напојување со ...