TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Гомно си е гомно, дури и да сереш на златна Луи Витон школка од 100.000 долари (видео)

Таратур - 10.11.2017

Постмодерниот ужас и неразумниот кич на бесрамниот материјален свет очигледно отишол по ѓаволите. Последен доказ за тоа е „делото“ на дизајнерката Илма Гор. Таа е онаа иста девојка која го црташе Трамп со мало „мандало“, во обид да испрати порака до ...

ВИДЕО: Златна Луи Витон ВЦ школка вредна 100 илјади долари

А1 On - 09.11.2017

Златна Луи Витон ВЦ школка е изложена во Санта Моника. ВЦ школката е изработена од дизајнерката Илма Гор. Таа уништила 24 различни Луи Витон парчиња за да ја обложи школката со препознатливата кожа со логото на дизајнерската компанија и да ја ...

ВИДЕО: Златна Луи Витон ВЦ школка вредна 100 илјади долари

Орбис - 09.11.2017

Златна Луи Витон ВЦ школка е изложена во Санта Моника. ВЦ школката е изработена од дизајнерката Илма Гор. Таа уништила 24 различни Луи Витон парчиња за да ја обложи школката со препознатливата кожа со логото на дизајнерската компанија и да ја ...