TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хил интернешнл и ЕЖИС ќе го вршат надзорот над изградбата на патот Градско – Дреново

Build - 09.11.2017

Американската компанија Хил интернешнл, заедно со француската фирма ЕЖИС, ќе бидат вклучени во надзорот на градежните работи за изведба на експресниот пат Градско – Дреново. Договорот е склучен со македонската влада и е со времетраење од 50 месеци.

Хил интернешнел ќе се вклучи во изградбата на дел од патот Градско - Дреново

МКД - 09.11.2017

Хил интернешнел, глобален лидер во справувањето со ризици при изградба, вчера соопшти дека нејзиното заедничко вложување со Егис интернешнел резултирало со договор со Владата на Република Македонија за обезбедување услуги за надзор на градежните ...

Американска и француска компанија ќе инкасираат 3,5 милиони евра за надзор во изградбата на патот Градско-Дреново

Нетпрес - 09.11.2017

Американската компанија „Хил Интернешнал“ , глобален лидер во управувањето со градежни ризици, објави вчера дека заеднички со француската компанијата „Егис Интернационал“ склучиле договор со Владата на Република Македонија за да обезбедат услуги за ...