TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бугати широн е најбрзиот сериски автомобил во спринт од нула до 400 до нула км/ч (ФОТО+ВИДЕО)

МКД - 14.09.2017

Исто како и неговиот претходник, суштината на бугати широн (Bugatti Chiron) е сировата сила и забрзувањето во права линија. Да, добро се однесува во свиоци за автомобил со таа големина, и да, има купишта луксуз во него, но кога ќе се повлече долната ...

НОВ СВЕТСКИ РЕКОД: Bugatti Chiron и Хуан Пабло Монтоја добитна комбинација за Гинис

Високи Октани - 12.09.2017

Монтоја во Bugatti Chiron постави нов Гинисов светски рекорд во забрзување од 0 до 400км/ч и сопирање до 0км/ч Хуан Пабло Монтоја во Bugatti Chiron постави нов Гинисов светски рекорд во забрзување од 0 до 400км/ч и сопирање до 0км/ч за сериски ...

Монтоја со нов светски рекорд за најбрзо забрзување од 0 до 400 км / ч

Стандард - 12.09.2017

Поранешниот пилот на Формула 1, Вилијамс и Мекларен, колумбиeцот Хуан Пабло Монтоја постигна светски рекорд за најбрзо забрзување од 0 до 400 км / ч. Тој го постигна ова за 41,96 секунди, со забрзување до 400 км / ч за 32,6 секунди и 2,6 километри, ...