TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

27.000 евра е цената за нивната невиност

Таратур - 09.11.2017

Две млади холаѓанки, 18-годишната Лола и 20-годишната Моника одлучиле да ја продадат својата невиност преку германската ескорт страна Cinderella. За својата невиност бараат најмалку 27.000 евра.

Студентки си ја продаваат невиноста на интернет, а ова се нивните мотиви

Кумановски м. - 09.11.2017

loading... Две студентки од Холандија, Лола (18) и Моника (20), долучиле да ја продадат својата невиност преку интернет на лицето кое ќе понуди најмногу пари. Лола и Моника се придружиле на контроверзниот сајт „Cinderella Escorts“ за да ги решат ...