TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Работници на бунт: Ја обвинуваат Тесла за жестоката експлоатација

Макфакс - 19.05.2017

За Teсла се пишува толку многу што уште една статија за марката или за газдата не е изненадување. Сепак, изненадување е големата тема, која се открива Гардијан. Таа се однесува на начинот и условите на работа во фабриката на брендот во Фримонт, ...

Работниците во Teсла се жалат на условите за работа

Денар - 20.05.2017

За Teсла се пишува толку многу што уште една статија за марката или за газдата не е изненадување. Сепак, изненадување е големата тема, која се открива Гардијан. Таа се однесува на начинот и условите на работа во фабриката на брендот во Фримонт, ...