TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Храна против воспаленија на организмот

Скопје инфо - 09.11.2017

Воспаленијата се реакцијата на телото на стресовите – еден вид на аларм кој им јавува на клетките дека постои проблем кој треба веднаш да се реши, а знаењето која храна предизвикува воспаленија, а која се бори против нив е една од најдобрите ...

Храна против воспаленија на организмот

Exclusive.mk - 10.11.2017

Воспаленијата се реакцијата на телото на стресовите – еден вид на аларм кој им јавува на клетките дека постои проблем кој треба веднаш да се реши, а знаењето која храна предизвикува воспаленија, а која се бори против нив е една од најдобрите ...