TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

AFP: На швајцарската банка UBS ќе и се суди во Франција за даночна измама

Макфакс - 20.03.2017

Поради создавање на широка шема за даночна измама, големата швајцарска банка UBS се соочува со судење во Франција, пренесува AFP. UBS е обвинета за вршење на нелегални банкарски практики и прикривање на даночни измами, објави во понеделникот извор ...

AFP: На швајцарската банка UBS ќе и се суди во Франција за даночна измама

Точка - 20.03.2017

Поради создавање на широка шема за даночна измама, големата швајцарска банка UBS се соочува со судење во Франција, пренесува AFP. UBS е обвинета за вршење на нелегални банкарски практики и прикривање на даночни измами, објави во понеделникот извор ...

Швајцарска банка UBS поради даночна измама се соочува со судење во Франција

Денар - 20.03.2017

Поради создавање на широка шема за даночна измама, големата швајцарска банка UBS се соочува со судење во Франција, пренесува AFP. UBS е обвинета за вршење на нелегални банкарски практики и прикривање на даночни измами, објави во понеделникот извор ...

AFP: На швајцарската банка UBS ќе и се суди во Франција за даночна измама

Правдико - 20.03.2017

Поради создавање на широка шема за даночна измама, големата швајцарска банка UBS се соочува со судење во Франција, пренесува AFP. UBS е обвинета за вршење на нелегални банкарски практики и прикривање на даночни измами, објави во понеделникот извор ...