TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ги обожавам зелените бранови во Северна Англија...

Н.Македонија - 14.11.2017

Вернон Џонс своите дела ќе ги прикаже пред македонската публика на изложбата „Момент на трансформација“, која се отвора вечерва во КИЦ Вернон Џонс е уметник што ги пресликува брановите и морето на платно.

Изложба на Британецот Вернон Џонс во КИЦ

Поглед - 14.11.2017

Вечерва во 20 часот, во Културно-информативниот центар во Скопје (КИЦ), во Изложбениот салон Империјал 1 ќе се отвори изложбата на слики од Вернон Џонс. Ќе бидат изложени дела работени во акрилик, создадени последниве години, со морски мотиви.

Слики со морски мотиви од Вернон Џонс ќе бидат изложени во КИЦ

МКД - 13.11.2017

Во Културно-информативен центар – Скопје, во изложбениот салон „Империјал 1“, на 14 ноември, во 20 часот, ќе биде отворена изложба на слики со морски мотиви работени во техниката акрилик од Вернон Џонс.