TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Органското производство не е доволно застапено

Сител - 06.10.2017

Интересот за органските производи е се поголем, расте и бројот на производители, но сепак тој не е доволен во однос на потенцијалот кој Македонија го има. За да се искористат сите услови и ресурсите со кои државата располага за овој вид производство ...

„Органски пат“ – апликација за пребарување органска храна во Македонија

Шеталиште - 05.10.2017

Пребарување и планирање посета на производители на органска храна во Македонија, ресторани, продавници, сместувачки или туристички објекти кои нудат органска храна, ќе овозможи апликацијата „Органски пат“ за мобилни телефони изготвена во рамки на ...

Промоција на апликацијата „Органски пат“

А1 On - 07.10.2017

Организацијата на потрошувачите на Македонија (ОПМ), Асоцијацијата за развојни иницијативи „Зенит“ и Здружението на агро-новинари „Медиа Плус денеска ќе ја промовираат апликацијата „Органски пат“ за мобилни телефони.

Промоција на апликацијата „Органски пат“

Сител - 07.10.2017

Организацијата на потрошувачите на Македонија (ОПМ), Асоцијацијата за развојни иницијативи „Зенит“ и Здружението на агро-новинари „Медиа Плус денеска ќе ја промовираат апликацијата „Органски пат“ за мобилни телефони.

Промоција на апликацијата „Органски пат“...

Н.Македонија - 07.10.2017

Промоција на апликацијата „Органски пат“ Организацијата на потрошувачите на Македонија (ОПМ), Асоцијацијата за развојни иницијативи „Зенит“ и Здружението на агро-новинари „Медиа Плус денеска ќе ја промовираат апликацијата „Органски пат“ за мобилни ...

Промоција на апликацијата „Органски пат“

Канал5 - 07.10.2017

Организацијата на потрошувачите на Македонија (ОПМ), Асоцијацијата за развојни иницијативи „Зенит“ и Здружението на агро-новинари „Медиа Плус денеска ќе ја промовираат апликацијата „Органски пат“ за мобилни телефони.