TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ротари клуб донираше 12 уреди за прочистување на воздух за градинката „13 Ноември“

+инфо - 10.11.2017

Советниците на општина Центар - Скопје денеска ја прифатија донацијата од 12 уреди за прочистување на воздухот. Советниците на општина Центар - Скопје денеска ја прифатија донацијата од 12 уреди за прочистување на воздухот, кои се наменети за ...

Донација од 12 уреди за прочистување на воздухот за градинката „13 Ноември“

Макфакс - 10.11.2017

Советниците на општина Центар – Скопје денеска ја прифатија донацијата од 12 уреди за прочистување на воздухот, кои се наменети за Јавната установа за деца, Детска градинка на Општина Центар „13 Ноември“- Скопје.

Донација од 12 уреди за прочистување на воздух за градинката „13 Ноември“

Вечер - 10.11.2017

Советниците на општина Центар – Скопје денеска ја прифатија донацијата од 12 уреди за прочистување на воздухот, кои се наменети за Јавната установа за деца, Детска градинка на Општина Центар „13 Ноември“- Скопје.

Донација од 12 уреди за прочистување на воздух од Ротари клуб за градинката „13 Ноември“

А1 On - 10.11.2017

Советниците на општина Центар- Скопје денеска ја прифатија донацијата од 12 уреди за прочистување на воздухот, кои се наменети за Јавната установа за деца, Детска градинка на Општина Центар „13 Ноември“-Скопје.

Донација од 12 уреди за прочистување на воздух од Ротари клуб за градинката „13 Ноември“

Орбис - 10.11.2017

Советниците на општина Центар- Скопје денеска ја прифатија донацијата од 12 уреди за прочистување на воздухот, кои се наменети за Јавната установа за деца, Детска градинка на Општина Центар „13 Ноември“-Скопје.

Донација од 12 уреди за прочистување на воздух за градинката „13 Ноември“

Точка - 10.11.2017

Советниците на општина Центар – Скопје денеска ја прифатија донацијата од 12 уреди за прочистување на воздухот, кои се наменети за Јавната установа за деца, Детска градинка на Општина Центар „13 Ноември“- Скопје.

Донација од 12 уреди за прочистување на воздух од Ротари клуб за градинката „13 Ноември“

МКД - 10.11.2017

Советниците на општина Центар денеска ја прифатија донацијата од 12 уреди за прочистување на воздухот, кои се наменети за Јавната установа за деца, Детска градинка „13 Ноември"-Скопје. „Поради големата загаденост на воздухот и можноста за ...

Донација од 12 уреди за прочистување на воздух за градинката „13 Ноември“

Денар - 10.11.2017

Советниците на општина Центар – Скопје денеска ја прифатија донацијата од 12 уреди за прочистување на воздухот, кои се наменети за Јавната установа за деца, Детска градинка на Општина Центар „13 Ноември“- Скопје.

Донација од 12 уреди за прочистување на воздух од Ротари клуб за градинката „13 Ноември“ во Центар

iPortal - 10.11.2017

Советниците на општина Центар – Скопје денеска ја прифатија донацијата од 12 уреди за прочистување на воздухот, кои се наменети за Јавната установа за деца, Детска градинка на Општина Центар „13 Ноември“-Скопје.