TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

3 важни правила: Како да се туширате за да одбегнете сушење на кожата?

Точка - 09.11.2017

Туширањето може да ѝ наштети на вашата кожа, доколку тоа го правите погрешно. Обрнете внимание на следните грешки поради кои вашата кожа може да биде изложена на агресивни надворешни услови и да стане сува.

Како да се туширате за да одбегнете сушење на кожата?

Пулс24 - 09.11.2017

Туширањето може да ѝ наштети на вашата кожа, доколку тоа го правите погрешно. Обрнете внимание на следните грешки поради кои вашата кожа може да биде изложена на агресивни надворешни услови и да стане сува.

Три важни правила: Како да се туширате за да одбегнете сушење на кожата?

Слободен Печат - 10.11.2017

Туширањето може да ѝ наштети на вашата кожа, доколку тоа го правите погрешно. Обрнете внимание на следните грешки поради кои вашата кожа може да биде изложена на агресивни надворешни услови и да стане сува.