TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонски Телеком со зголемена нето добивка и помали приходи од продажба

Канал5 - 09.11.2017

Приходите од продажба на Македонски Телеком ад Скопје во првите девет месеци од годинава изнесуваат 7.657 милиони денари, што претставува намалување за 2,2 отсто во споредба со истиот период лани.

Македонски Телеком ја задржа водечката позиција на пазарот на фиксни говорни услуги

Фактор - 09.11.2017

Водечка позиција на пазарот на фиксни говорни услуги со удел од 59,2 отсто Нето добивката е зголемена за 62,4 отсто и изнесува 1.159 милиони денари Пораст од 7 отсто во делот на IPTV и база од 114,2 илјади корисници Македонски Телеком АД-Скопје има ...

Да им ги исполниме желбите на дечињата од Клиниката за детски болести

еМагазин - 05.12.2017

Болните дечиња од одделите за онкологија и хематологија на Клиниката за детски болести направија список што сакаат да им се купи за Нова година. Играчки исто така се потребни и за одделот каде што одат на вежби децата со аутизам.

Македонски Телеком со зголемена нето добивка и помали приходи од продажба

Сител - 09.11.2017

Приходите од продажба на Македонски Телеком ад Скопје во првите девет месеци од годинава изнесуваат 7.657 милиони денари, што претставува намалување за 2,2 отсто во споредба со истиот период лани.

Пораст на нето добивката на Македонски Телеком за првите 9 месеци годинава

Иновативност - 09.11.2017

Резултати од работењето на Македонски Телеком за првите девет месеци од 2017 година Македонски Телеком АД-Скопје има водечка позиција на пазарот во фиксни говорни услуги во првите девет месеци од 2017 година, покажуваат неревидираните финансиски ...

Резултати од работењето на Македонски Телеком за првите девет месеци од 2017 година

Точка - 09.11.2017

Македонски Телеком АД-Скопје има водечка позиција на пазарот во фиксни говорни услуги во првите девет месеци од 2017 година, покажуваат неревидираните финансиски извештаи согласно Меѓународните стандарди за финансиско известување (МСФИ).

Македонски телеком се задржа на водечката позиција во фиксната телефонија

+инфо - 09.11.2017

Компаниајта оствари нето добивка од 1.159 милиони денари. Македонски Телеком и во периодот од јануари до септември се задржа на водечката позиација на пазарот во фиксни говорни услуги, покажуваат неревидираните финансиски извештаи.

Македонски Телеком ги објави резултатите за првите девет месеци од 2017 година

Денар - 09.11.2017

Македонски Телеком АД-Скопје има водечка позиција на пазарот во фиксни говорни услуги во првите девет месеци од 2017 година, покажуваат неревидираните финансиски извештаи согласно Меѓународните стандарди за финансиско известување (МСФИ).

Македонски телеком губи на телефонски разговори, но добива на интернет

Локално - 09.11.2017

Македонски Телеком и во периодот од јануари до септември се задржа на водечката позиација на пазарот во фиксни говорни услуги, покажуваат неревидираните финансиски извештаи. Приходите од продажба во деветте месеци од 2017 година изнесуваат 7.657 ...

Македонски Телеком на водечка позиција во фиксната телефонија

Нетпрес - 09.11.2017

Македонски Телеком и во периодот од јануари до септември се задржа на водечката позиација на пазарот во фиксни говорни услуги, покажуваат неревидираните финансиски извештаи. Приходите од продажба во деветте месеци од 2017 година изнесуваат 7.657 ...

Македонски телеком ги објави резултатите од работењето за првите девет месеци

Скопје инфо - 09.11.2017

Македонски Телеком АД-Скопје има водечка позиција на пазарот во фиксни говорни услуги во првите девет месеци од 2017 година, покажуваат неревидираните финансиски извештаи согласно Меѓународните стандарди за финансиско известување (МСФИ).

Резултати од работењето на Македонски Телеком за првите девет месеци од 2017 година

Press24 - 09.11.2017

Водечка позиција на пазарот на фиксни говорни услуги со удел од 59, 2 отсто Нето добивката е зголемена за 62,4 отсто и изнесува 1.159 милиони денари Пораст од 7 отсто во делот на IPTV и база од 11 4,2 илјади корисници Македонски Телеком АД-Скопје ...