TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Тринаесет социјални претпријатија ќе ги зајакнуваат капацитетите

Сител - 10.11.2017

Tринаесет социјални претпријатија од Македонија од денеска до крај на јуни ќе бидат дел од акцелераторска програма преку која ќе ги зајакнат своите капацитети и ќе го зголемат импактот во решавањето на проблемот што го детектирале.

Тринаесет социјални претпријатија ќе ги зајакнуваат капацитетите

А1 On - 10.11.2017

Тринаесет социјални претпријатија од Македонија од денеска до крај на јуни ќе бидат дел од акцелераторска програма преку која ќе ги зајакнат своите капацитети и ќе го зголемат импактот во решавањето на проблемот што го детектирале.

Тринаесет социјални претпријатија ќе ги зајакнуваат капацитетите

Канал5 - 10.11.2017

Тринаесет социјални претпријатија од Македонија од денеска до крај на јуни ќе бидат дел од акцелераторска програма преку која ќе ги зајакнат своите капацитети и ќе го зголемат импактот во решавањето на проблемот што го детектирале.

Тринаесет социјални претпријатија ќе ги зајакнуваат капацитетите

Орбис - 10.11.2017

Тринаесет социјални претпријатија од Македонија од денеска до крај на јуни ќе бидат дел од акцелераторска програма преку која ќе ги зајакнат своите капацитети и ќе го зголемат импактот во решавањето на проблемот што го детектирале.

Тринаесет социјални претпријатија ќе ги зајакнуваат капацитетите

Кумановски м. - 10.11.2017

loading... Тринаесет социјални претпријатија од Македонија од денеска до крај на јуни ќе бидат дел од акцелераторска програма преку која ќе ги зајакнат своите капацитети и ќе го зголемат импактот во решавањето на проблемот што го детектирале.

13 македонски социјални претпријатија од денеска се дел од акцелераторска програма во Social Impact Lab од Скопје

Иновативност - 10.11.2017

Социјалните претпријатија од Македонија повторно имаат можност да бидат дел од акцелераторска програма преку која ќе ги зајакнат своите капацитети и ќе го зголемат влијанието во решавањето на проблемот кој тие го детектирале.

Тринаесет социјални претпријатија ќе ги зајакнуваат капацитетите ...

Н.Македонија - 10.11.2017

Тринаесет социјални претпријатија ќе ги зајакнуваат капацитетите Тринаесет социјални претпријатија од Македонија од денеска до крај на јуни ќе бидат дел од акцелераторска програма преку која ќе ги зајакнат своите капацитети и ќе го зголемат импактот ...