TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Алаѓозоски му одговори на директорот на Драмски: Трансферите се социјални прашања

+инфо - 07.12.2017

Министерството за култура добива голем број барања за префрлување актери и вработени во културата од едно место во друго, изјави министерот. Министерството за култура во овој период добива голем број барања за префрлување актери и вработени во ...

Алаѓозовски: Преместувањата се социјални прашања и барања на вработените во културата

Сител - 07.12.2017

Министерството за култура во овој период добива голем број барања за префрлување актери и вработени во културата од едно место во друго, изјави министерот Роберт Алаѓозовски, нагласувајќи дека не се работи за нови вработувања, ниту за некомпетентни ...

Алаѓозовски до Тасевски: Преместувањата се социјални прашања и барања на вработените во културата

Либертас - 07.12.2017

Министерството за култура во овој период добива голем број барања за префрлување актери и вработени во културата од едно место во друго, изјави министерот Роберт Алаѓозовски, нагласувајќи дека не се работи за нови вработувања, ниту за некомпетентни ...

Алаѓозовски: Преместувањата се социјални прашања и барања на вработените во културата

А1 On - 07.12.2017

Министерството за култура во овој период добива голем број барања за префрлување актери и вработени во културата од едно место во друго, изјави министерот Роберт Алаѓозовски, нагласувајќи дека не се работи за нови вработувања, ниту за некомпетентни ...

Алаѓозовски: Преместувањата се социјални прашања и барања на вработените во културата

Слободен Печат - 07.12.2017

Министерството за култура во овој период добива голем број барања за префрлување актери и вработени во културата од едно место во друго, изјави министерот Роберт Алаѓозовски, нагласувајќи дека не се работи за нови вработувања, ниту за некомпетентни ...

Алаѓозовски до Тасевски: Преместувањата се социјални прашања и барања на вработените во културата

Локално - 07.12.2017

Министерството за култура во овој период добива голем број барања за префрлување актери и вработени во културата од едно место во друго, изјави министерот Роберт Алаѓозовски, нагласувајќи дека не се работи за нови вработувања, ниту за некомпетентни ...