TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шокантно: Загина позната мисица во страшна сообраќајна несреќа

Сител - 10.11.2017

Мисицата Стефани Ривера Камерен (26) загина во сообраќајна несреќа во Сан Диего. Возилото го управувал милионерот Мајкл Љамас (33), додека таа била на совозачкото седиште. Со голема брзина удриле во палма, по ударот возилото се запалило.

Загина позната мисица во страшна сообраќајна несреќа

Скопје24 - 10.11.2017

Мисицата Стефани Ривера Камерен (26) загина во сообраќајна несреќа во Сан Диего. Возилото го управувал милионерот Мајкл Љамас (33), додека таа била на совозачкото седиште. Со голема брзина удриле во палма, по ударот возилото се запалило.

Загина мисица во сообраќајна несреќа

МК News - 10.11.2017

Мисицата Стефани Ривера Камерен (26) загина во сообраќајна несреќа во Сан Диего. Возилото го управувал милионерот Мајкл Љамас (33), додека таа била на совозачкото седиште. Со голема брзина удриле во палма, по ударот возилото се запалило.