TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Жители од скопски Аеродром пет години во спор против состанарка

24 Вести - 06.10.2017

Едно бесправно изградено поткровје раскара цела зграда во скопски Аеродром. Соседите бараат институционални решенија, за објектот кој своеволно го доградила соседката од последниот кат. Тие тврдат дека градбата била незаконска и доказ за тоа биле ...

Никнала куќичка врз зграда, а Коневски не може да преземе ништо, се жалат станарите

Фокус - 06.10.2017

На покривот на зграда на бувлеварот „Јане Сандански“ во Аеродром уште во 2013 година била подигната дивоградба како посебна целина во склоп на зградата и ден денеска во неа живеат луѓе. Четири години станарите спорат со своите соседи дека немаат ...