TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ужасна трагедија во Германија: Камион смачка автомобил со петчлено семејство во него, на пожарникарите им се слошило од ...

Канал5 - 13.08.2017

Сообраќајната несреќа која се случи на главниот пат 361 меѓу Наголд и Мецинген, ја шокираше германската јавност. Германците не паметат ваква трагедија на патишатата. Во само една секунда, збришана е од лицето на земјата, млада петчлена фамилија од ...

Камион смачка автомобил со петчлено семејство во него, на пожарникарите им се слошило од глетката

Република - 13.08.2017

Сообраќајната несреќа која се случи на главниот пат 361 меѓу Наголд и Мецинген, ја шокираше германската јавност Германците не паметат ваква трагедија на патишатата. Во само една секунда, збришана е од лицето на земјата, млада петчлена фамилија од ...