TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Видео и фотографии од Nokia 9!

GSM.mk - 13.10.2017

За жал, HMD не се очекува да претстави нови телефони до крајот на годината. Но, на почетокот од следната година, финската компанија најави претставување на 3 нови телефони: Nokia 2, 7 и 9..

Nokia 9 доаѓа со модерен дизајн со тенки рамки

Телефони.мк - 12.10.2017

Не би требало HMD да лансира уште еден модел до крајот на 2017 година. Од финската компанија се очекува да ги претстави Nokia 2, 7 и 9 на почетокот на 2018 година. Веќе имаме слики од Nokia 2, додека изгледот на Nokia 9 се појави дури сега.

Започна продажбата на Nokia 3310 3G

Телефони.мк - 11.10.2017

HMD Global ја започна продажбата на обновениот мобилен телефон Nokia 3310 кој овој пат ќе има 3G мобилна мрежа за да одговори на потребите на современиот корисник. 2G мрежата кај многу оператори веќе е укината за да се ослободи простор за новите ...