TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Понеделник е неработен ден

Република - 12.08.2017

Понеделник е следниот неработен ден, и се паѓа на 28 август. Остануваат уште малку неработни денови за оваа година, но добар дел се паѓаат во понеделник или петок, што практично значи дека ќе уживаме во продолжен ...

Неработен ден поради високите температури

Курир - 12.08.2017

– Ирачката Влада денеска објави неработен ден поради горештините. Одлуката е донесена откако температурите во државата достигнаа 50 степени Целзиусови. Тоа е првото предупредување за опасни горештини издадени од властите ова лето.

Понеделник е неработен ден

Среќа.mk - 12.08.2017

Понеделник е следниот неработен ден, и се паѓа на 28 август. Остануваат уште малку неработни денови за оваа година, но добар дел се паѓаат во понеделник или петок, што практично значи дека ќе уживаме во продолжен ...

Понеделник е следниот неработен ден во Македонија

Скопје24 - 11.08.2017

Понеделник е следниот неработен ден, и се паѓа на 28 август. Остануваат уште малку неработни денови за оваа година, но добар дел се паѓаат во понеделник или петок, што практично значи дека ќе уживаме во продолжен викенд.

Следуваат уште три продолжени викенди до крајот на годината

Популарно - 12.08.2017

Остануваат уште малку неработни денови до крајот на оваа година, но граѓаните ќе се изненадат кога ќе видат дека датумите се всушност во петок и понеделник, што значи продолжен викенд за голем број граѓани. Еве ја листата на неработни денови.