TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сите вирални видеа од 2017 во едно

Црнобело - 07.12.2017

Кратка ретроспектива на она што беше највртено и најгледано ...

YouTube стана поважен и од доктор и од партнер

Телефони.мк - 07.12.2017

Google објави интересна статистика за YouTube, поточно причината поради која луѓето најчесто ја користат веб страницата. Според графиконот што го објави Google, повеќето го употребуваат YouTube за да пронајдат начин да поправата некоја работа во ...

YouTube: Најгледаното во 2017-та година

Кајгана - 07.12.2017

Се ближиме кон крајот на уште една година, периодот кога меѓу другото YouTube традиционално ја објавува колаж топ листата на најгледаните видеа. Погледнете кои видео содржини ја одбележаа 2017-та ...

Гугл најмува 10.000 луѓе да го „исчистат“ Јутјуб

Слободен Печат - 07.12.2017

Гугл ќе ангажира илјадници уредници да ја намалат количината на проблематични содржини на Јутјуб. Освен тоа, ќе постави построги правила околу рекламирање. Планот на Гугл е следната година да имаат 10.000 луѓе кои ќе се занимаваат со содржини што ги ...

„Јутјуб“ ќе вработи 10.000 луѓе кои ќе ги проверуваат објавените содржини

Макфакс - 06.12.2017

Околу 10.000 луѓе ќе ги надгледуваат содржините поставени на платформата „Јутјуб“ во 2018 година. Компанијата „Јутјуб“ ги објави плановите за вработување на уште повеќе луѓе во текот на следната година за да може благовремено да се цензурираат ...

Гугл ќе ангажира 10.000 луѓе да чешлаат видеа на Јутјуб

Оff.net - 06.12.2017

Добра вест за сите што користат Јутјуб, е дека Гугл планира ангажирање армија луѓе за проверка и модерирање на содржината на видеата што се објавуваат на нивната платформа. Лоша вест за 10.000 вработените во Гугл е дека не планира да вработи нови ...

10-те најпопуларни музички видеа за 2017 година

КадеВечер - 06.12.2017

Најпознатата платформа за споделување видеа, Youtube објави листа со 10 музички видеа кои привлекоа најголемо внимание кај публиката, а секое од нив му припаѓа на машки ...

„Despacito“ на врвот! Ова се 10-те најпопуларни музички видеа за 2017 година

Фемина - 06.12.2017

Се ближи крајот на годината, па како и секогаш YouTube сподели кои музички спотови беа најпопуларни во 2017 година. Најпознатата платформа за споделување видеа објави листа со 10 музички видеа кои привлекоа најголемо внимание кај публиката, а секое ...

Сега имате можност да бидете дел од „Гугл“ - вработува 10.000 луѓе

Факултети - 06.12.2017

Фото: Reuters Компанијата „Гугл“ ќе се обиде со вработување на голем број луѓе да ја исчисти страницата „Јутјуб“ од навредливи и несоодветни видеоснимки и коментари. Компанијата ќе вработи неколку илјади ревизори за да ја намали количината на ...

Youtube вработува 10 илјади луѓе кои ќе ги прегледуваат содржините

Кајгана - 05.12.2017

Речиси 10 илјади луѓе ќе ги прегледуваат содржините кои ќе бидат објавувани на Youtube во 2018 година. Youtube ги објави своите планови да вработи повеќе луѓе следната година за полесно да се цензурира непристојната содржина која се објавува на оваа ...

„Јутјуб“ ќе вработи 10.000 луѓе кои ќе ги проверуваат објавените содржини

Орбис - 06.12.2017

Околу 10.000 луѓе ќе ги надгледуваат содржините поставени на платформата „Јутјуб“ во 2018 година. Компанијата „Јутјуб“ ги објави плановите за вработување на уште повеќе луѓе во текот на следната година за да може благовремено да се цензурираат ...

Youtube вработува 10 илјади луѓе кои ќе ги прегледуваат содржините

GSM.mk - 06.12.2017

Речиси 10 илјади луѓе ќе ги прегледуваат содржините кои ќе бидат објавувани на Youtube во 2018 година. Youtube ги објави своите планови да вработи повеќе луѓе следната година за полесно да се цензурира непристојната содржина која се објавува на оваа ...

„Јутјуб“ ќе вработи 10.000 луѓе кои ќе ги проверуваат објавените содржини

Вечер - 06.12.2017

Околу 10.000 луѓе ќе ги надгледуваат содржините поставени на платформата „Јутјуб“ во 2018 година. Компанијата „Јутјуб“ ги објави плановите за вработување на уште луѓе во текот на следната година за да може благовремено да се цензурираат ...

„Јутјуб“ ќе вработи 10.000 луѓе кои ќе ги проверуваат објавените содржини

Скопје24 - 06.12.2017

Околу 10.000 луѓе ќе ги надгледуваат содржините поставени на платформата „Јутјуб“ во 2018 година. Компанијата „Јутјуб“ ги објави плановите за вработување на уште повеќе луѓе во текот на следната година за да може благовремено да се цензурираат ...

YouTube ќе вработи 10.000 луѓе кои ќе ги проверуваат објавените содржини

Денар - 07.12.2017

Околу 10.000 луѓе ќе ги надгледуваат содржините поставени на платформата YouTube во 2018 година. Компанијата YouTube ги објави плановите за вработување на уште луѓе во текот на следната година за да може благовремено да се цензурираат несоодветните ...