TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Изложба со детски ликовни творби од отпад од пакување

Сител - 10.11.2017

Во Галеријата на Кинотека на Македонија денеска напладне ќе биде отворена изложба на детски ликовни и уметнички творби од отпад од пакување и ќе бидат доделени награди. Ќе бидат претставени дела од над 50 ликовни секции од основните училишта во ...

Изложба со детски ликовни творби од отпад од пакување

А1 On - 10.11.2017

Во Галеријата на Кинотека на Македонија денеска напладне ќе биде отворена изложба на детски ликовни и уметнички творби од отпад од пакување и ќе бидат доделени награди. Ќе бидат претставени дела од над 50 ликовни секции од основните училишта во ...

Изложба со детски ликовни творби од отпад од пакување

Орбис - 10.11.2017

Во Галеријата на Кинотека на Македонија денеска напладне ќе биде отворена изложба на детски ликовни и уметнички творби од отпад од пакување и ќе бидат доделени награди. Ќе бидат претставени дела од над 50 ликовни секции од основните училишта во ...

Изложба со детски ликовни творби од отпад од пакување

Радио МОФ - 10.11.2017

Во Галеријата на Кинотека на Македонија денеска напладне ќе биде отворена изложба на детски ликовни и уметнички творби од отпад од пакување и ќе бидат доделени награди. Ќе бидат претставени дела од над 50 ликовни секции од основните училишта во ...

Изложба со детски ликовни творби од отпад од пакување...

Н.Македонија - 10.11.2017

Изложба со детски ликовни творби од отпад од пакување Во Галеријата на Кинотека на Македонија денеска напладне ќе биде отворена изложба на детски ликовни и уметнички творби од отпад од пакување и ќе бидат доделени награди.

Изложба на детски ликовни творби од отпад

Порта 3 - 10.11.2017

Во Галеријата на Кинотека на Македонија денеска напладне ќе биде отворена изложба на детски ликовни и уметнички творби од отпад од пакување и ќе бидат доделени награди. Ќе бидат претставени дела од над 50 ликовни секции од основните училишта во ...

Изложба со детски ликовни творби од отпад од пакување

КадеВечер - 10.11.2017

Во Галеријата на Кинотека на Македонија денеска напладне ќе биде отворена изложба на детски ликовни и уметнички творби од отпад од пакување и ќе бидат доделени награди. Ќе бидат претставени дела од над 50 ликовни секции од основните училишта во ...

Изложба со детски ликовни творби од отпад од пакување

Алфа - 10.11.2017

Во Галеријата на Кинотека на Македонија денеска напладне ќе биде отворена изложба на детски ликовни и уметнички творби од отпад од пакување и ќе бидат доделени награди. Во Галеријата на Кинотека на Македонија денеска напладне ќе биде отворена ...

Изложба со детски ликовни творби од отпад од пакување

Република - 10.11.2017

Во Галеријата на Кинотека на Македонија денеска напладне беше отворена изложба на детски ликовни и уметнички творби од отпад од пакување и ќе бидат доделени награди. Ќе бидат претставени дела од над 50 ликовни секции од основните училишта во ...