TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Збогум петли и стаорци, добре дојдовте риби и ракови...

Н.Македонија - 13.10.2017

Она што на Запад последниве години, главно, е резервирано за мала група занесеници, во Кина стана мејнстрим-културен тренд, особено меѓу младите луѓе. Во рестораните и во кафулињата, познати и непознати ги разменуваат последните куриозитети и ...

Инспиративен и моќен цитат за секој хороскопски знак

БркајРабота - 12.10.2017

Дознајте каква инспирација ви треба на вас водејќи се според Зодијакот. Имено, овие инспиративни цитати испраќаат моќни пораки до секој хороскопски знак. Овен: Трпение „Не можете да избрзувате нешто што сакате да трае засекогаш.

Внимавајте: Ова се најзлобните и “најрасипаните” хороскопски знаци

Точка - 12.10.2017

Хороскопот и хороскопскиот знак на кој припаѓате може многу да каже за вашиот карактер, изглед, доблести и маани. Но, постои и хороскоп кој без влакна на јазикот ќе ви открие кои се најзлобните знаци според астрологијата и ѕвездите.

Инспиративен и моќен цитат за секој хороскопски знак

Среќа.mk - 12.10.2017

Дознајте каква инспирација ви треба на вас водејќи се според Зодијакот. Имено, овие инспиративни цитати испраќаат моќни пораки до секој хороскопски знак. Овен: Трпение „Не можете да избрзувате нешто што сакате да трае засекогаш.

Моќен цитат за секој хороскопски знак

Пулс24 - 13.10.2017

Дознајте каква инспирација навистина ви треба според распоредот на ѕвездите. Овие инспиративни цитати испраќаат моќни пораки до секој хороскопски знак. „Не можете да избрзувате нешто што сакате да трае засекогаш.