TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Изминатата недела во Скопје 81 сообраќајка, едно лице го загуби животот

Сител - 10.11.2017

Во текот на изминатата недела во Скопје се случила 81 сообраќајна несреќа. Од нив во шест имало потешко повредени лица, а во една едно лице го загубило животот. Од вкупниот број сообраќајки во 27 полесно биле повредени 44 лица, а во 47 била ...

Повредени 12 лица во сообраќајки во Скопје, „пајакот“ кренал 81 возило

Локално - 09.11.2017

Две лица биле потешко повредени во две од вкупно 11 сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во четири незгоди со полесни повреди се здобиле 10 лица, а во пет била причинета материјална штета.

Изминатата недела во Скопје 81 сообраќајка, едно лице го загуби животот

Курир - 10.11.2017

Од вкупниот број сообраќајки во 27 полесно биле повредени 44 лица, а во 47 била причинета само материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека во текот на изминатите седум дена по спроведените контроли над учесниците во сообраќајот, откриени биле ...

Повредени 12 лица во сообраќајки во Скопје, „пајакот“ кренал 81 возило

Канал5 - 09.11.2017

Две лица биле потешко повредени во две од вкупно 11 сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во четири незгоди со полесни повреди се здобиле 10 лица, а во пет била причинета материјална штета.

Изминатата недела во Скопје 81 сообраќајка, едно лице го загуби животот...

Н.Македонија - 10.11.2017

Изминатата недела во Скопје 81 сообраќајка, едно лице го загуби животот Во текот на изминатата недела во Скопје се случила 81 сообраќајна несреќа. Од нив во шест имало потешко повредени лица, а во една едно лице го загубило животот.

Две лица потешко повредени во сообраќајка во Скопје

Press24 - 09.11.2017

Две лица биле потешко повредени во две од вкупно 11 сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во четири незгоди со полесни повреди се здобиле 10 лица, а во пет била причинета материјална штета.

За една недела еден загинат и 81 сообраќајка во Скопје

+инфо - 10.11.2017

Од вкупниот број сообраќајки во 27 полесно биле повредени 44 лица, а во 47 била причинета само материјална штета. Во текот на изминатата недела во Скопје се случила 81 сообраќајна несреќа.

Повредени 12 лица во сообраќајки во Скопје, „пајакот“ кренал 81 возило

Кумановски м. - 09.11.2017

loading... Две лица биле потешко повредени во две од вкупно 11 сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во четири незгоди со полесни повреди се здобиле 10 лица, а во пет била причинета материјална штета.

Изминатата недела во Скопје 81 сообраќајка, едно лице го загуби животот

Либертас - 10.11.2017

Во текот на изминатата недела во Скопје се случила 81 сообраќајна несреќа. Од нив во шест имало потешко повредени лица, а во една едно лице го загубило животот. Од вкупниот број сообраќајки во 27 полесно биле повредени 44 лица, а во 47 била ...

Повредени 12 лица во сообраќајки во Скопје, „пајакот“ кренал 81 возило

+инфо - 09.11.2017

Триесет и тројца возачи се движеле со брзина поголема од дозволената, двајца биле исклучени од сообраќај поради возење под дејство на алкохол. Две лица биле потешко повредени во две од вкупно 11 сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на ...

За една недела 80 сообраќајки во Скопје - загина едно лице

Press24 - 10.11.2017

Во текот на изминатата недела во Скопје се случила 81 сообраќајна несреќа. Од нив во шест имало потешко повредени лица, а во една едно лице го загубило животот. Од вкупниот број сообраќајки во 27 полесно биле повредени 44 лица, а во 47 била ...

12 повредени во сообраќајки во Скопје

А1 On - 09.11.2017

Две лица биле потешко повредени во две од вкупно 11 сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во четири незгоди со полесни повреди се здобиле 10 лица, а во пет била причинета материјална штета.

Изминатата недела во Скопје 81 сообраќајка, едно лице го загуби животот

Скопје24 - 10.11.2017

Во текот на изминатата недела во Скопје се случила 81 сообраќајна несреќа. Од нив во шест имало потешко повредени лица, а во една едно лице го загубило животот. Од вкупниот број сообраќајки во 27 полесно биле повредени 44 лица, а во 47 била ...

12 повредени во сообраќајки во Скопје

Орбис - 09.11.2017

Две лица биле потешко повредени во две од вкупно 11 сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во четири незгоди со полесни повреди се здобиле 10 лица, а во пет била причинета материјална штета.

Изминатата недела во Скопје 81 сообраќајка, едно лице го загуби животот

Скопје инфо - 10.11.2017

Во текот на изминатата недела во Скопје се случила 81 сообраќајна несреќа. Од нив во шест имало потешко повредени лица, а во една едно лице го загубило животот. Од вкупниот број сообраќајки во 27 полесно биле повредени 44 лица, а во 47 била ...

Две лица потешко повредени во сообраќајки во Скопје

Сител - 27.12.2017

Две лица биле потешко повредени во две од вкупно 12 сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во две незгоди биле полесно повредени две лица, а во осум била причинета материјална штета.

Повредени 12 лица во сообраќајки во Скопје, „пајакот” кренал 81 возило

Слободен Печат - 09.11.2017

Две лица биле потешко повредени во две од вкупно 11 сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во четири незгоди со полесни повреди се здобиле 10 лица, а во пет била причинета материјална штета.

12 повредени во сообраќајки во Скопје

Скопје24 - 09.11.2017

Две лица биле потешко повредени во две од вкупно 11 сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во четири незгоди со полесни повреди се здобиле 10 лица, а во пет била причинета материјална штета.

Повредени 12 лица во сообраќајки во Скопје, „пајакот“ кренал 81 возило

Курир - 09.11.2017

Како што информира МВР, во текот на вчерашниот ден сообраќајната полиција открила и санкционирала поголем број прекршоци. Триесет и тројца возачи се движеле со брзина поголема од дозволената, двајца биле исклучени од сообраќај поради возење под ...

Повредени 12 лица во сообраќајки во Скопје, „пајакот“ кренал 81 возило

Стандард - 09.11.2017

Две лица биле потешко повредени во две од вкупно 11 сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во четири незгоди со полесни повреди се здобиле 10 лица, а во пет била причинета материјална штета.

„Пајакот“ вчера во Скопје крена 81 возило, имаше и 12 повредени во 11 сообраќајки

МКД - 09.11.2017

Две лица биле потешко повредени во две од вкупно 11 сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во четири незгоди со полесни повреди се здобиле 10 лица, а во пет била причинета материјална штета.

Две лица потешко повредени во сообраќајка во Скопје

Скопје инфо - 09.11.2017

Две лица биле потешко повредени во две од вкупно 11 сообраќајки регистрирани во текот на вчерашниот ден на подрачјето на СВР Скопје. Во четири незгоди со полесни повреди се здобиле 10 лица, а во пет била причинета материјална штета.

Осум сообраќајки изминатите 24 часа во Скопје, четири лица повредени

Алсат-М - 10.11.2017

Четири лица се полесно повредени во една од вкупно осум сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје, а во седум била причинета материјална штета. Како што информира МВР, во текот на вчерашниот ден сообраќајната ...

Осум сообраќајки изминатите 24 часа во Скопје, четири лица повредени

Сител - 10.11.2017

Четири лица се полесно повредени во една од вкупно осум сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје, а во седум била причинета материјална штета. Како што информира МВР, во текот на вчерашниот ден сообраќајната ...

Четири лица синоќа повредени во Скопје

Press24 - 10.11.2017

Четири лица се полесно повредени во една од вкупно осум сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје, а во седум била причинета материјална штета. Како што информира МВР, во текот на вчерашниот ден сообраќајната ...

Осум сообраќајки изминатите 24 часа во Скопје, четири лица повредени

Курир - 10.11.2017

Како што информира МВР, во текот на вчерашниот ден сообраќајната полиција открила и санкционирала поголем број прекршоци. Педесет и девет возачи се движеле со брзина поголема од дозволената, едно лица било исклучено од сообраќај поради управување на ...

Осум сообраќајки изминатите 24 часа во Скопје, четири лица повредени

Кумановски м. - 10.11.2017

loading... Четири лица се полесно повредени во една од вкупно осум сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје, а во седум била причинета материјална штета.

Осум сообраќајки изминатите 24 часа во Скопје, четири лица повредени

Локално - 10.11.2017

Четири лица се полесно повредени во една од вкупно осум сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје, а во седум била причинета материјална штета. Како што информира МВР, во текот на вчерашниот ден сообраќајната ...

Осум сообраќајки изминатите 24 часа во Скопје

А1 On - 10.11.2017

Четири лица се полесно повредени во една од вкупно осум сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје, а во седум била причинета материјална штета. Како што информира МВР, во текот на вчерашниот ден сообраќајната ...

Осум сообраќајки изминатите 24 часа во Скопје

Орбис - 10.11.2017

Четири лица се полесно повредени во една од вкупно осум сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје, а во седум била причинета материјална штета. Како што информира МВР, во текот на вчерашниот ден сообраќајната ...

Четворица повредени во осум сообраќајни незгоди во Скопје

Нетпрес - 10.11.2017

Четири лица се полесно повредени во една од вкупно осум сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје, а во седум била причинета материјална штета. Како што информира МВР, во текот на вчерашниот ден сообраќајната ...

Синоќа повредени 4 лица во Скопје

Пулс24 - 10.11.2017

Четири лица се полесно повредени во една од вкупно осум сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје, а во седум била причинета материјална штета. Како што информира МВР, во текот на вчерашниот ден сообраќајната ...

Осум сообраќајки изминатите 24 часа во Скопје, четири лица повредени

Канал5 - 10.11.2017

Четири лица се полесно повредени во една од вкупно осум сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје, а во седум била причинета материјална штета. Како што информира МВР, во текот на вчерашниот ден сообраќајната ...

Осум сообраќајки изминатите 24 часа во Скопје, четири лица повредени

Слободен Печат - 10.11.2017

Четири лица се полесно повредени во една од вкупно осум сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје, а во седум била причинета материјална штета. Како што информира МВР, во текот на вчерашниот ден сообраќајната ...

Четворица повредени во осум сообраќајни незгоди во Скопје

Точка - 10.11.2017

Четири лица се полесно повредени во една од вкупно осум сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје, а во седум била причинета материјална штета. Како што информира МВР, во текот на вчерашниот ден сообраќајната ...

Осум сообраќајки изминатите 24 часа во Скопје, четири лица повредени

Скопје24 - 10.11.2017

Четири лица се полесно повредени во една од вкупно осум сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје, а во седум била причинета материјална штета. Како што информира МВР, во текот на вчерашниот ден сообраќајната ...

Четири лица се повредени во текот на вчерашниот ден во сообраќајки во Скопје

Скопје инфо - 10.11.2017

Четири лица се полесно повредени во една од вкупно осум сообраќајки регистрирани во текот на изминатиот ден на подрачјето на СВР Скопје, а во седум била причинета материјална штета. Како што информира МВР, во текот на вчерашниот ден сообраќајната ...