TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новинар за време на емисија во живо, со раце фатил електрична ограда! Нема да верувате…

Sky - 10.11.2017

Кога еден сопственик на продавница за авто делови бил ограбен неколку пати во само еден месец, одлучил околу својата продавница да постави електрична ограда од 6000 волти. Млад новинар бил испратен на лице место да направи извештај, но случајно ја ...

Новинар за време на емисија во живо, со раце фатил електрична ограда! Нема да верувате... (ВИДЕО)

Exclusive.mk - 10.11.2017

Кога еден сопственик на продавница за авто делови бил ограбен неколку пати во само еден месец, одлучил околу својата продавница да постави електрична ограда од 6000 волти. Млад новинар бил испратен на лице место да направи извештај, но случајно ја ...