TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бектеши учествуваше на Генералното собрание за туризам во Кина

+инфо - 13.09.2017

Министерот оствари средби со повеќе колеги од регионот со кои разговараше за развојот на туризмот. Министерот за економија Крешник Бектеши, во рамките на годишното Генералено собрание на Светската туристичка организација (UNWTO) што се одржува во ...

Министерот Бектеши на Генерално собрание на UNWTO во Кина

Сител - 13.09.2017

Министерот за економија Крешник Бектеши учествува на 22-то Генерално собрание на Светската туристичка организација (UNWTO), што се одржува во Ченгду, Кина. Бектеши, како што информираат од неговиот кабинет, во рамките на годишното Генералено ...

Министерот Бектеши на Генерално собрание на UNWTO во Кина

А1 On - 13.09.2017

Министерот за економија Крешник Бектеши учествува на 22-то Генерално собрание на Светската туристичка организација (UNWTO), што се одржува во Ченгду, Кина. Бектеши, како што информираат од неговиот кабинет, во рамките на годишното Генералено ...

Министерот Бектеши на Генерално собрание на UNWTO во Кина

Канал5 - 13.09.2017

Министерот за економија Крешник Бектеши учествува на 22-то Генерално собрание на Светската туристичка организација (UNWTO), што се одржува во Ченгду, Кина. Бектеши, како што информираат од неговиот кабинет, во рамките на годишното Генералено ...

Министерот Бектеши на состанок на Светската туристичка организација во Кина

Макфакс - 13.09.2017

Во рамките на годишното Генерално собрание на Светската туристичка организација (UNWTO), кое се одржува во градот Ченгду, министерот за економија, Крешник Бектеши, учествуваше во гласањето за нов генерален секретар и новиот управувачки одбор на ...

Министерот Бектеши на состанок на Светската туристичка организација во Кина

Точка - 13.09.2017

Во рамките на годишното Генерално собрание на Светската туристичка организација (UNWTO), кое се одржува во градот Ченгду, министерот за економија, Крешник Бектеши, учествуваше во гласањето за нов генерален секретар и новиот управувачки одбор на ...

Министерот Бектеши на состанок на Светската туристичка организација во Кина

Денар - 13.09.2017

Во рамките на годишното Генерално собрание на Светската туристичка организација (UNWTO), кое се одржува во градот Ченгду, министерот за економија, Крешник Бектеши, учествуваше во гласањето за нов генерален секретар и новиот управувачки одбор на ...